| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2007-02-01 12:51:09 Witam. Chętnie bym poznał opinie na temat Szajsunga i SE, mam zamiar wymienić K750 na coś lepszego... W sumie wziąłbym bez zastanowienia k800 ale SE znów władował do niego felerny dżoj, który właśnie mnie wnerwiał w k750..... przeglądając różne fony, natrafiłem na d900, który ma zbliżone parametry do SE... Przede wszystkim dobry aparat.... gorzej z odtwarzaniem mp3 ponoć ale akurat na tym mi nie zależy...... W związku z tym mam pytanko do tych, którzy obcowali z D900 czy warto się w niego pchać?? czy może jednak lepiej pomęczyć się z dżojem i kupić SE??? a może coś innego mi jeszcze polecicie??? |
Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2007-02-01 12:56:21 A ja tak tylko w kwestii formalnej - co masz do tego joy'a
Ja mam swoją 750 prawie rok, jest już ździebko dobita i odrapana nawet, nie pieszczę się z nią, ale wszystko, a szczególnie joy chodzi bez zastrzeżeń... |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2007-02-01 13:37:30 u mnie po ok 8 miesiącach joy zaczął się zacinać.... ostatnio praktycznie w ogóle przestał działać.....
oddałem do serwisu... czekam aż naprawią..... |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2007-02-04 03:12:29 hmnnn
chyba jednak D900 wezmę
bardziej mi się podoba |