Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Steven_20 Fiat 126 el Biała Podlaska | 2007-02-01 20:40:37 Witam ![]() Jestem "świeżakiem" na tym forum i chciałbym od razu przejść do setna sprawy. Co sądzicie o zakupie do 126el CB radyjka ?? Może jakieś propozycje w tej sprawie :] odnośnie sprzętu jak i "misiaków(bodajże tak się mówi na Panów w mundurze ![]() ![]() ================ Maluch prawie jak Porsche ![]() |
![]() WRC126 Fiat 126 Wałbrzych | 2007-02-01 21:12:25 Autor postu pozwoli że sie podepne pod temat ?? ![]() Też planuje zakup CB ale nie wiem jaki model wybrac i jaką antene. Antena wiadomo im większa tym lepsza ale chodzi o kompromis między sprawnościa i kosztami ![]() może ktoś zorientowany zaproponuje jakis dobry tani model. dodam że mieszkam w górach a zależy mi powiedzmy na zasięgu 10 km. na co zwracać uwage przy kupnie anteny i samego radia ?? bo z tego co wiem to z przepisami nie ma problemu tylko radio musi miec homologacje i trza ją wozić ze sobą co by niebiescy sie nie czepiali ![]() aha dodam że narazie jestem w tej sprawie zielony ![]() |
![]() ziemczon Warszawa | 2007-02-01 21:23:47 Panowie, forum CB radyjka sie klania:
http://motonews.pl/forum/?op=fvf&f=57 |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2007-02-01 22:19:19 jakis alan 48+ moglby byc dobry ![]() z reszta zalezy do czego to radio mialoby sluzyc. musicie sie bardziej okreslic antena to tylko firmy President ![]() próbowałem innych ale tej marki spisywały sie najlepiej co to radyjka to pytanie jest jeszcze jedno - ile mialoby kosztowac? |
![]() dt01 F&F Sympatyk 126p Szczecin | 2007-02-01 22:55:27 ja miałem w swoim elegancie zamontowanego "alana 100" i antene na dachu z uchwytem do rynienki oczywiście z lewej strony zeby po drzewach nie szorować ps. przydaje sie takowe radyjko w trase czy w nieznanej miejscowości, nawet do poruszania sie po mieście super sprawa :], polecam za komplecik czyli radio + antena nowe na gwarancji dałem 500zł, a za swojego malucha w super stanie dwa tygodnie temu 1000 dostałem jak sprzedałem, no tak to juz jest ![]() |
![]() Zuraw Byl 126p 1.2MPI Wawa | 2007-02-01 23:05:04
Zdecydowanie Uniden 520 i antenka Hustler. Mam taki zestaw w asterce i spisuje sie wysmienicie, a wybor nastapil po dlugich konfrontacjach na tutejszym forum. |
![]() Steven_20 Fiat 126 el Biała Podlaska | 2007-02-01 23:20:12 ..... planowałem tak do 400 zł .... no niestety biedny student i tak ledwo co żyje o chlebie i wodzie :/ ale nic zaraz będzie nowa wypłata ze stypendium wracając do tematu to według mnie jesli chodzi o antene to im dłuższa tym zbiera większy obszar i zaczynnają się rozmowy nakładać i powstaje bolkot ![]() ....ale nic wróćmy do linku który był wklejony niżej i wgłebmy sie w lekture niej http://motonews.pl/forum/?op=fvf&f=57 ======================= Maluch prawie jak Porsche |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2007-02-02 00:07:50 kiedys taka miałem - za ta cene polecam.
jesli chodzi o radia, wybór jest duzy, jesli masz ograniczony budzet lepiej zainwestuj w lepsza antene niz w lepsze radio w ogole to marzy mi sie miec znow alana 555 albo Lincolna ![]() |
![]() WRC126 Fiat 126 Wałbrzych | 2007-02-02 12:31:10 Dziękoowa za linki do forum, zapomniałem że takowe isnieje ![]() Po za tym to jest ostatnio taka mania że CB to antyradar i ludziska kupują aby tylko mieć. Fakt przydaje sie w tym względzie ale to nie główny powód dla którego chce kupic. Raz że zawsze możesz wezwać pomoc a dwa że jak organizujesz trening czy jakiś rally-sprint to wystarczą 3 auta ze CB i masz trase obstawioną, Nikt sie nie czepia. Juz nie mówie o rajdach zaliczanych do RSMP gdzie "radyjo" to podstawa ![]() Szukam używanego zestawu do 300 PLN (nie stac mnie na więcej). Ale teraz ide zagłębić sie w lekture forum ![]() |
![]() mar125 (M) Furious Moderator 124sc'74 , 125p'76 , ... sosnowiec | 2007-02-02 13:51:49
mówisz i masz ![]() |
![]() Steven_20 Fiat 126 el Biała Podlaska | 2007-02-02 17:15:46 Dzięki serdeczne za pomoc w wyborze sprzętu, w najbliższym czasie udam się do sklepu jaki jak tylko fundusze na to pozwolą :]
Upatrzyłem se w regionie taki oto sklepik (chyba najlepiej zaopatrzony w sprzęt grający) ![]() http://www.robex.org.pl/sklep/ oto radyjko : http://www.robex.org.pl/sklep/radio-intek-m110-plus-p-75.html a antenke coś już na miejscu wybiorę Pozdrawiam ====================== Maluch prawie jak Porsche ![]() |
![]() owz F&F Sympatyk sejo/passat Poznań/Skórzewo | 2007-02-02 19:46:31 kolega ta inteka i sprawuje mu się bardzo fajnie ![]() |