MotoNews.pl

Jakie kółka do wózka holowniczego / sztywny hol

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak jak w temacie proszę o porade bo niemam pojęcia od czego moge wykorzystać takie kółka ?! Prosze o ew. linki do sklepów internetowych...

pogladowe zdjęcie:

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2007-02-12 11:20:02 ]

Z tego co wiem to uzywanie motyla od jakiegos dłuzszego czasu jest zabronione

I to od dlugiego juz czasu. Warunkowo zgode posiadaja pomoce drogowe do usuwania rozbitkow z jezdni.

Do czego takie coś służy ?

No przeciez ci napisalem.

wlasnie cos mnie ostatnio sluchy doszły ze to nie legal no coosz ozostaje sztywny hol ! Okej w tym tygodniu napewno zakończe prace to wrzuce fotki sztywnego holu montowanego pod spód auta !

Nie wiem po co robic takie sztywny, ale coz - czekamy na foty- moze udalo ci sie wymyslic cos nowego.

gdzies widzialem patent mocowany do ramion zwrotnic, lekka paranoja jak dla mnie ze wzgledu na rozne katy skretu kol, chyba nie planujesz czegos takiego?

Jesli zrobi na polaczeniach gumowych to moze da mu to rade...

teoretycznie tak ale balbymsie o wytrzymalosc takiego holu :/

no nic mam tydzien czasu zeby cos wymyslec

to moge sie pochwalić swoim holem zdał pierwsze testy zreszta wkoncoo coś innego macie fotki i filmik z centrum miasta z testów, jednak super sie prowadzi autko lepiej nizeli na motylku głównie mniejszy problem z cofaniem jest!!

Filmik maluch widmo!

jedyny minus to to ze wszyscy wypatruja za kierowca w malluszku, oblukajcie na jednej z fotek ludzi na przystanku...

sztywny hol

[ wiadomość edytowana przez: dt01 dnia 2007-02-10 19:32:46 ]

Mi to na normalny sztywny hol wygalda tylko mocowany w inny sposob do budy.

dobrze napisałes "do budy" ...

a mnie sie wydaje czy ty tam jakims pasem kierownice blokowales mozna spytac po co jezeli tak faktycznie jest ??

spruchberyl masz racje kiera jest zablokowana pasem.Tylko po co jak koła normalnie skręcają na holu

sieeet myslalem ze trzeba

no i co w tym holu takiego niezwyklego? kupa dodatkowej blachy tylko zwiekszajacej wage a poza tym nic specjalnego. no i dales szkoly z tymi pasami na kierze

pasy były i będą moim zdaniem jest w ten sposób bezpieczniej!! kupa niepotrzebnej blachy ale przynajmniej jest to porzanie zrobione .. co do montarzu do ścianki wg pomyłka ! u mnie hol nie dotyka przedniej ścianki i nic sie nie pognie!

jak masz pozadnie zrobiony pas to tez ci sie nic nie pognie. a te pasy to niby jak wplywaja na bezpieczenstwo? ze ci kola caly czas prosto jada a nie skrecaja? cos to wymyslasz dziwnego kolego