[S] fiat 126p 903ccm

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam, na początek chce napisać że ma tu nie być żadnych zbędnych komentarzy jak to cześto robicie!
Do sprzedania mam fiata 126p z silnikiem ze 127 903ccm, maluch zarejstrowany na rocznik 80. ale buda cała elegantowska-zdrowa, zawieszenie:
przód klepany+jedna laga
tył spreżyny od trucka+gumy
silnik:
flansza stalowa 18mm
lekkie koło zamachowe (ok.4kg)
po wymianie wsztskich uszczelek, oleju, świec, sprzęgła i docisku.
wnętrze:
dla kierowcy bimarco B i szelki brak wygłuszeń i tapicerek ale wszystki posiadam w piwnicy, RO+głosniki, budzik od CC czujnik temp. od skody, obrotomierz DF,
chłodnica z przodu, rury poprowadzone w aucie gumowe, nowy aku jeszcze na gwarcanji stoi na 12" uniwersalnych w stanie BDB i do tego jeszcze mam 2 koła z zimówkami, w dowód jest wbity hak. Silnik nie jest wbity w dowód bo panowie policjanci nie kazali mi tego robić jak sprawdzali moje auto ale papiery na silnik mam, ubezpieczenie do 20.02.2007 a przegląd do 15.03.2007. Zdjecia będe wysyłał na maila a co do ceny jak znajdzie sie chętny to sie napewno dogadamy a narazie ceny proponujcie na pw, duzo za niego nie chce bo chce sie go pozbyć bo mi nie potrzebny

Cytat:
2007-02-04 12:11:04, wojtaz pisze:
Silnik nie jest wbity w dowód bo panowie policjanci nie kazali mi tego robić

w dowodzie nie masz numeru silnika ale masz pojemnosc, skoro u Ciebie w dowodzie jest 650ccm to to auto normalnie przegladu nie przejdzie, wiec nie wprowadzaj w błąd ludzi.

wystaw go znowu na allegro...

policjanci ci niekazali wbijac pojemnosci w dowód? boze swiety kto lyknie taki argument?

jak rozwiazales zawieszenie w 903 bez amorków ??

Ma sie rozumiec ze stoi na 4x bilstein ??

pisałem bez zbędnych komentarzy tylko zainteresowani, auto ma zwykłe amorki, silnik zamontowany jest na belce poprzecznej z poduszkią. A co do rejstracji to nie jest bajka tylko prawda zatrzymywali mnie i w Warszawie i na jakiejś wiosce gdzieś w trasie i we Wrocku i we wszystkich 3 wypadkach Miśki oglądały dowód i wiedzieli że jest 650 i mówili żebym pokazał umowe a wiec pokazywałem, popatrzyli na silnik i wszystko, mam 30 dni na zmiane pojemności nikt nie musi wiedzieć kiedy silnik był wsadzany.
A poza tym nie mam ochoty sie wam tłumaczyć moja sprawa czy jest wbita w dowód pojemność czy nie, sprzedaje auto jak stoi, wiec Krzyh00 bez zbędnego OT nie chcesz kupić nie zaśmiecaj! masz od tego pw

Cytat:
2007-02-04 20:08:15, wojtaz pisze:
A poza tym nie mam ochoty sie wam tłumaczyć moja sprawa czy jest wbita w dowód pojemność czy nie, sprzedaje auto jak stoi, wiec Krzyh00 bez zbędnego OT nie chcesz kupić nie zaśmiecaj! masz od tego pw

po pierwsze jak nie masz zamiaru tlumaczyc nic ludziom ktorzy by chcieli to kupic, to albo nie chcesz tego sprzedac (w co watpie widzac ogloszenie) albo masz swiadomosc ze sprzedajesz lewizne i szukasz jelenia, wiec to co ja tu pisze i inni to nie jest OT tylko poinformowanie kogos kto to kupi o problemach ktore go czekaja.

to ze cie policjant zatrzymal i pokazales umowe na silnik no to doslownie kupa smiechu, umowe sobie mozesz w tylek wsadzic bo silnik to czesc zamienna, conajmniej jakbym mial przy kontroli drogowej pokazywac paragon na choinke zapachowa a diagnosta tego dowodu w zyciu nie podbije. przeglad jak widac sie konczy, co moze tlumaczyc twoja chec sprzedazy... wiec nie wiem czy sam jestes taki naiwny czy takiego kogos szukasz...

[ wiadomość edytowana przez: Krzyh00 dnia 2007-02-04 20:36:31 ]

Panowie luuz, moze na forum nie znajdzie nikogo chetnego bo tu kazdy coś tam wie i zna sie troche na rzezcy ale jak wystawi kaszla na allegro to moze znajdzie frajera... kto wie....

na 126p.pl napewno by znalazl

albo terytorium

chyba moj komentarz jest zbedny tutaj, ale jak zwykle musze cos napisac. Frytek to auto wsrod forumowiczow jest spalone, wiedza co to za machloja jest i nikt ci tego nie kupi.

P.S. moj koles nadal sie pyta za ile go chcesz oddac? i czy juz gorączka ci spadła.

a tak pozatym ta 900ta to padlina wciagam go moja zajechana 650tka

mówisz?? mi jakoś się wydaje że chyba cie wciągnołem nose i to bez najmniejszego problemu...
a mod na forum chyba śpi i nie potrafi robić porządku a wy to k**** chyba ślepi jesteście i czytać nie potraficie...
przegląd to nie jest problem chyba każdy kto ma malucha o tym wie

czekalem az to napiszesz.
odpal padake zobaczymy jaki jestes szybki teraz

Cytat:
2007-02-05 00:35:37, wojtaz pisze:
przegląd to nie jest problem chyba każdy kto ma malucha o tym wie

przeglad to nie jes problem jak maszz wbite 900 w dowodzie, szukaj jelenia gdzie indziej proponuje

Cytat:
2007-02-05 00:35:37, wojtaz pisze:
mówisz?? mi jakoś się wydaje że chyba cie wciągnołem nose i to bez najmniejszego problemu... a mod na forum chyba śpi i nie potrafi robić porządku a wy to k**** chyba ślepi jesteście i czytać nie potraficie... przegląd to nie jest problem chyba każdy kto ma malucha o tym wie

W sumie też nie chciałem się wypowiadać ale troszkę wiem na ten temat więc żeby skończyć OT poprostu zrób porządek w papierach jeśli to dla ciebie nie jest problem, ponieważ teraz w twoim przypadku trzeba zrobić rozszerzone badanie tech oraz uzyskać nowy dowód, wiadomo wszystko da się zrobić tylko jakim kosztem...Zapewne jak samochód będzie czysty i legalny to będzie kilku zainteresowanych na tym forum, pozdro

Cytat:
2007-02-04 21:03:41, 3zeR_MDS pisze:
na 126p.pl napewno by znalazl

dobrze ze zaczoł poszukiwania od tego forum