10 luty - RallySprint Będzin vs Tor Kielce

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak wyżej kto się gdzie wybiera i czy coś wiecie na temat terenu tej byłej firmy transportowej gdzieś w Będzinie?

PS
Ja nadal nie zdecydowany gdzie jechać?

odpowiedź jest prosta: Będzin , sądząc po wpisowym powinna być jakaś konkretna próba choć nic o niej niewiem też.

[ wiadomość edytowana przez: snail dnia 2007-02-04 21:17:32 ]

w Bedzinie bedzie nowa trasa- nowy plac- nowa miejscowka
jak to wyglada...jutro tam bede to sie rozgladne tu i tam to pozniej napisze... podobno jest to duzy plac z uliczkami

wpisowe 100 - wa na bedzin

Kamil zrobiłeś foty ? podobno tam byłeś, próba asfalt + łączniki płyty betonowe, długość próby chcą zrobić około 2km

bylem ale fotek nie zrobilem. ogolnie to wyglada tak: centralny plac asfaltowy- dosyc duzy 130/250m do tego dochodza ciekawe uliczki (dosyc ciasne ), jest jeden ciekawy luk cos ala jak na motodromie kolo muru . sa partie szeroki i waskie... moze byc szybko. Z wygladu jak sie wjezdza to przypomina "rozrosniete" Uroczysko. Nawierzchnia asfalt rowny, natomiast sa odcinki z plyt betonowych ale one sa rowno polozone- tak jak na torze w Tychach. Narazie kupa syfu ale bedziemy teren czyscic, zamiatac itp. ogolnie ja chyba wystartuje

też bym pojechał... puścicie mnie służbówką?? obiecuje ze będzie bez excesów

Ze startem będzie ciężko ale na oglądare przyjade A ile przejazdów będzie? Tylko ten plac?

nio przejazdow pewnie 3 a moze 4 jak bedzie malo zalog, natomiast czy to jest plac...

No może źle się wyraziłem

a moze to i plac

Impreze przeniesiona na 25 Lutego ze względu na brak zgody ze strony właściciela terenu (coś mu się odwidziało)...

na terenie sa dwa budynki- podobno (no niby na oko rzczywiscie) groza zawaleniem sie i boja sie tam w gminie, ze kibice beda wchodzic ii.... podobno w tym roku maja cos z tym zrobic i w przyszlym mozna sie ubiegac o organizowanie takiej imprezy z drugiej strony mogli odrazu uprzedzic i powiedziec ze maja takie "ale" a nie w ostatnim czasie
25 odbedzie sie w Bedzinie na terenie OSiR+ nie bedyie racyej wypadu na miasto

Wie ktoś może czy skoro impreza została przeniesiona w dawne miejsce (OSiR) to czy wpisowe wróci na dawny poziom czy dalej będzie 100zł?

kto sie wybiera na RallySprint Będzin w dniu 25.02??
ciekawe co wymyslą za trase na tak małym terenie??