MotoNews.pl

Iskrzące przewody

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jakie są kłopoty związane z iskrzącymi przewodami od zapłonu?Czy jak iskrzy jeden to trzeba wymieniać komplet?Mam nowy aku a ciągle co trzy dni w mokre dni nie mogę zapalić!?

No to wymień przewody... Bo własnie takie sa kłopoty z "iskrzącymi"... Jednego przewodu nie dostaniesz chyba i całe szczęście, bo należy wymieniac wszystkie, skąd wiesz, że tylko jeden ma przebicie? Chyba, że są nowe, a jeden jest uszkodzony. Jak masz stare, to nie ooglądaj się, tylko je wywalaj i dawaj nowe, najlepiej jakiejś dobrej firmy, bo z gównianymi to zaraz będziesz miał to samo...

kolego nie chce robic kryptoreklamy ale za zadne skarby ( nawet za darmo) nie wkladaj kabli WN z firmy JANMOR niby usa ale w polsce klepane bo problem minie ale na tydzień lub dwa

Zgadzam się, Janmory są do dupy... Do polonezów najlepsze są kable z Zem Ełk, ale nie wiem czy tam też robią do essiego kable... Raczej nie...

Porządne kable - tylko NGK Wszystko co japońskie jest porządne

Dzięki !

pewnie sa stare , ew "wilgotne" i jesli jest to auto "dla siebie" to wg mnie lepirj nie oszczedzac i kupic cos porzadnego-np jak ktos wczesniuej sugerowal-ngk,tez bede musial sobie sprawic, jeden mam od fiata 126 p dwa orginalne a kolejny jeszce od czegos....