[K] Antene

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupie antene elektryczna komplet bo moja sie zlamala znaczy byla zlamana jak kupilem wiec silniczek jzu pewno dawno poszedl do piachu chyba ze te z allegro za 60 zl ebde pasowac

Cytat:
2007-02-06 10:42:44, Jabuszko pisze:
Kupie antene elektryczna komplet bo moja sie zlamala znaczy byla zlamana jak kupilem wiec silniczek jzu pewno dawno poszedl do piachu chyba ze te z allegro za 60 zl ebde pasowac

Nie wiem o jakiej myślisz ale na Twoim miejscu kupiłbym tą: antena el. do daewoo ..KLIK! na 93% powinna pasować

Jest dedykowana do nubiry,nexii a to już wiele znaczy ( nie jest to taki syfmarketowy przypadek )

Cytat:
2007-02-06 10:51:37, bogdan1 pisze:
na 93% powinna pasować

Pozostałe 7% znajduje się w tym plastixowym cypelku/osłonce co to do karoserii jest zamontowana i w którą ładnie chowa się antena.

jakto?? myslalem ze mozna kuoic jakiegos uniwersala a zalozyc tylko ta gumke od karoserii a restza bedzie pasowac
myslalem nad ta antena

Cytat:
2007-02-06 11:50:19, Jabuszko pisze:
jakto?? myslalem ze mozna kuoic jakiegos uniwersala a zalozyc tylko ta gumke od karoserii a restza bedzie pasowac myslalem nad ta antena

tak to !

Rany!...wiesz co?!...kup sobie "uniwersala pajączka" do skrzyni biegów też!.....na pewno będzie równie dobrze pasować do Espero jak "uniwersal" antena

Cytat:
2007-02-06 11:50:19, Jabuszko pisze:
jakto?? myslalem ze mozna kuoic jakiegos uniwersala a zalozyc tylko ta gumke od karoserii a restza bedzie pasowac myslalem nad ta antena

Ja mam taką pasowac pasuje ale jak wygląda....

up sobie d riko ma urzywke
antena

Cytat:
2007-02-06 18:14:09, markon pisze:
up sobie d riko ma urzywke antena

Maniek...i inne Jabuszka...co Wy tak bełkoczecie w jakimś niemowlęcym slangu wszyskie ? ...ciężko zrozumieć sens zdania ...ortografia też jakąś abstrakcję a co najważniejsze !....Co Ty mu radzisz??
- NOWY. nowiutki bat kupisz teraz za ok.35 zł...już to piąty chyba raz piszę w antenowych wątkach !...
- NOWIUTKA kompletna antenka za takie pieniądze a reanimacja starej za 60% kosztów.bez jakiejkolwiek pewności dłuższego działania...gdzie sens gdzie logika ??

Ić no sie napij Maniuś ...

niewiem dlaczego takie cos wyskoczyło cos musi byc nie tak z moją klawiaturą