Pierwszy klubowy melanz juz za nami :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jej ale bylo wczoraj strasznie ale cos za malo osob bylo jedynie tomy21 sie poswiecil i zapierdzielal te 35km zeby sie z nami napic mam nadzieje ze nastepna libacja juz niedlugo tylko tymrazem w wiekszym gronie

o co to była za impreza, ale i tak 27browarów to nie było dużo

Fakt imprezka była niezła ale szkoda ze tylko nas czterech sie bawilo, ale next time bedzie duuuzo lepiej

Te Gadzio małolacie zafajdany a wyciągałeś mnie na tą imprezkę bo miały być jakieś fajne dupeczki i morze wódki a tu was czterech było ??? Co jest z tobą, pewnie znowu najebany byłeś jak ze mną gadałeś

Cytat:
2003-05-31 22:24:23, Konrad_P pisze:
Te Gadzio małolacie zafajdany a wyciągałeś mnie na tą imprezkę bo miały być jakieś fajne dupeczki i morze wódki a tu was czterech było ??? Co jest z tobą, pewnie znowu najebany byłeś jak ze mną gadałeś

no laski niewypaliły, z wódki zrezygnowaliśmy i pilismy browary, a wsumie to piło z nami kilka osób, ale doliczyłem się 4, ale na pewno było ich więcej, kurde Tommy powiedz ile było osób do picia

Cytat:
2003-05-31 23:18:44, Gadzio pisze:
Cytat:
2003-05-31 22:24:23, Konrad_P pisze:

no laski niewypaliły, z wódki zrezygnowaliśmy i pilismy browary, a wsumie to piło z nami kilka osób, ale doliczyłem się 4, ale na pewno było ich więcej, kurde Tommy powiedz ile było osób do picia

co do tych osob to pare ich bylo 4 bylo klubowiczow a reszta byla niezrzeszona a co do lasek to jeden Laska sie znalazl