[126p] Galki jak ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Galki przy ukl. kierowniczym: dluga ma byc przy zwrotnicy a krotka przy ramieniu czy odwrotnie ? Juz zglupialem

Krótka przy zwrotnicy, obie krótkie mają by bliżej budy

Cytat:
2007-02-07 12:44:40, qbass pisze:
Krótka przy zwrotnicy, obie krótkie mają by bliżej budy

A krótka gdzie?

Nie da się chyba tego słowami wytłumaczyć
Chodzi mi o to, że jedna strona krótkiego drążka powinna być na zwrotnicy, druga natomiast w przekładni kierowniczej w dziurce, znajdującej się "bliżej" przekładni. Pasuje??

Cytat:
2007-02-07 13:40:52, qbass pisze:
Nie da się chyba tego słowami wytłumaczyć Chodzi mi o to, że jedna strona krótkiego drążka powinna być na zwrotnicy, druga natomiast w przekładni kierowniczej w dziurce, znajdującej się "bliżej" przekładni. Pasuje??

No i tym waszym nazewnictwem sobie namieszaliscie, nie chodzi o krotki drazek tylo o koncowke, czyli gdzie idzie koncowka z lewym a gdzie z prawym gwintem

Hehe, no to nieźle zakręciłem. Nie pomyślałem, ze chodzi o gwint. Sory!

Sprawa sie rozwiazala sama, zrobilem przod to sie rozjebala skrzynia po wyjezdzie z garazu Konkluzja ? MALUCH TO KURWA MEGA GOWNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

też tak wyzywam jak mi sie cos popsuje ale jak naprawie to sie znów ciesze hehe, wymienisz naprawisz i będzie gites

Cytat:
2007-02-07 16:36:57, mate17 pisze:
Sprawa sie rozwiazala sama, zrobilem przod to sie rozjebala skrzynia po wyjezdzie z garazu Konkluzja ? MALUCH TO KURWA MEGA GOWNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pzbądz sie i kup nastepnego