MotoNews.pl

Regulacja gazu - KRAKÓW

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak jak w temacie gdzie polecacie regulować, wymieniać filterki serwisować LPG?
dla mnie temat świerzy.......

Proponuję pojechać na ul. Nazaretańską 12 (os.Kurdwanów - za pętlą autobusową). Byłem kiedyś tam gdy jeszcze miałem Fiata Temprę z instalacją gazową i muszę powiedzieć że wyregulowali nieźle cały reduktor i dokonali kilka innych czynności i naprawdę zrobili to fachowo. Dosyć solidni. Można też w "Fugazi" na ul.Lindego. Pozdrawiam.

a nazwa firmy?

ktos wpisal firme mexol z mogilskiej czy ktos cos slyszal?

up

Ja mam złe doświadczenia z FUGAZI na ul.Lindego,po diagnozie "specjalisty" usłyszałem stwierdzenie że w mojej instalacji brakuje miksera gazu i nie da sie wyregulowac przecież to jakis absurd bo mikser mam i sam to sprawdzałem a gdy oni tacy fachowcy to nie rozumie jak mogli powiedzieć że go brak.

to zaglądnij do BKZ auto Jana Pawła II za Politechniką- taksówkarze ten zakład polecaja!

Cytat:
2007-04-20 22:07:30, gardenia1 pisze:
to zaglądnij do BKZ auto Jana Pawła II za Politechniką- taksówkarze ten zakład polecaja!

zagladnalem juz na mogilskiej
kolo polibudy - moje uczelni - po tym jak mialem auto tydzien niealy i gaz mi wystrzelil gosc nie chcial mi nic powiedziec
nie zagladajac pod maske powiedzial ze mam instalke do pupy i powinienem calosc zmienic na sekwencje

zaczalem szukac i okazalo sie ze mi jeden waz od pocisnienia polecial
a koles wrecz mnie wygonil i @#$%%

na pewno tam nie pojade nigdy juz