Realna cena za łade 110

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak się zastanawiam jaką realną cene można było by uzyskać za łąde 110 1,5 8V , rocznik 99 , przebieg 54 tyś lakier metalik, el szyby (4), centralny , alarm , auto używane przez mojego ojca i pewnie jest szansa na sprzedaż w niedługim czasie ale to zależy i ponieważ raczej jest tych modeli niewiele to chciałem się dowiedzieć ile można za to wołać a może byłby ktoś zainteresowany? Dodatkowo jest komplet opon zimowych z felgami, auto bezwypadkowe. Z góry dzieki za info i zainteresowanie

Nie widziałem, ale 8 to bardzo rozsadna cena....
DEx

Cytat:
2007-02-09 00:35:31, dobry pisze:
Tak się zastanawiam jaką realną cene można było by uzyskać za łąde 110 1,5 8V , rocznik 99 , przebieg 54 tyś lakier metalik, el szyby (4), centralny , alarm , auto używane przez mojego ojca i pewnie jest szansa na sprzedaż w niedługim czasie ale to zależy i ponieważ raczej jest tych modeli niewiele to chciałem się dowiedzieć ile można za to wołać a może byłby ktoś zainteresowany? Dodatkowo jest komplet opon zimowych z felgami, auto bezwypadkowe. Z góry dzieki za info i zainteresowanie

Sławku to widzę że tato chce sprzedać ładę-czyżby chciał zdradzić markę i kupić coś innego!?

tutaj mozna wycenic auto
nie dokońca jest to obiektywne
ale sporo pomaga
ZOBACZ

realnie? 6 do 8 tys.

Cytat:
2007-02-09 10:07:46, Sp4rkY pisze:
ZOBACZ

heh, jak wpisałem datępierwszej rejestracji na styczeń 2000 to znalazł modele produkowane do 31.12.1999.
jak wpisałem faktyczną datę pierwszej rejestracji: listopad 2000, to nie znalazł nic.

mojego modelu w ogóle nie uwzględniło...

nie ma to jak mieć wynalazek

no widze Adaś że alfe zakupiłeś poczekaj do kwietnia podam Ci dłoń

niom... dzieki za pomoc.

to widze, ze ekipa lodzka rosnie w sile. Az sie zdziwilem, ile tych aut jezdzi. Jak chcesz, to zajedz jutro pod geanta na pilsudskiego o 12.

Na allegro jest ogłoszenie jakiegoś sprzedawcy na łady 110 i 111 z roku 2004 jako "nowe" jest udzielana 2 letnia gwarancja. Cena 25 tys. Po przeczytaniu zaczałem się zastanawiać , co dzieje się z nowym samochodem który tyle stał u sprzedawcy ? Jakie niepodzianki moga spotkać nabywcę takiego "nowego" samochodu ?

Jeśli tak ja u Januszewswkiego są kilka razy w tygodniu przeparkowywane, to nic się nie dzieje.
Ale podejrzewam że to DowMax lub ktoś zbliżony do nich sprzedaje auta ze składu celnego... nie ruszane od 3 lat. Takiego bym nie wziął.
Oglądałem prawie nową we Wrocku... po zdjęciu dekla zobaczyliśmy zamszowe wałki.

Cytat:
Jakie niepodzianki moga spotkać nabywcę takiego "nowego" samochodu ?

rozmaite
przede wszystkim wszystko co gumowe do wyrzucenia....
po drugie juz Goral napisal...
Po trzecie - plesn! Plesnieje wnetrze.

po 4-te jeszcze trzeba znaleść autoryzowany serwis żeby gwarancjie uznawali bo np w łodzi już dawno takiego nie ma