| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
plump Espero 1,8 CD + LPG Kraków | 2003-06-01 13:34:50 Właśnie zmontowałem sobie żluzje na tylną szybkę!
Oczywiście jest to propozycja dla osób nie posiadających przyciemnionych szyb Bardzo fajnie się to prezentuję zważywszy na koszt: 21 PLN w Selgrosie. Co prawda zmodyfikowałem trochę sposób montażu ale efekt jest za to współmierny do czasu jaki poświęciłem Pierwotnie bowiem żaluzje były montowane na przyssawkach i nie podobało mi się to jak wygladały z zewnątrz autka, a ponieważ szyba ma dość mocną krzywiznę, w ogóle wczoraj żałowałem zakupu Dziś wpadłem na pomysł zamontowania ich pod tym podwyższeniem pólki tylnej. No i na górze juz tylko na jednej przyssawce, tak ze rozwijają się teraz od środka półki do góry szyby i wygląda to poprostu profesjonalnie! Druga rzecz to jak pisałem w temacie antena firmy TOYA za 7 zetów również w Selgrosie! Ma 90 cm i zapewnia mi doskonały odbiór radia Jak by ktoś chciał to również jest do kupienia antena full automat też z TOYA za coś ok 70 złotych!!!!! Więc chyba też warto bo jak wiemy nasza orginalna kosztuje w chuj kasy, a sam bat oscyluje coś w granicach 80 złotych |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-06-01 15:27:19 A jak z widocznością ? |
plump Espero 1,8 CD + LPG Kraków | 2003-06-01 15:38:23 |