MATRIX REAKTYWACJA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie! Spieszę ogłosić zajebistą promocję! Nie będę się rozpisywał tylko wkleję link:
Dla fanów Matrixa i piwka...

Ja jestem już posiadaczem 2xkuponów oraz 18x0,33 koszt: 42 złocisze!!

Chyba sam tego nie wypijesz? Trzeba będzie jakiś spocik urządzić

Wiesz co Plump - chciałem się zarejstrować ale nie mogę - co się chce zalogować to wypisuje - zapoznaj się z regulaminem.....
Wszedłem do zakładki regulamin..... i nic - dalej nie mogę się zarejestrować....
a Ty nie miałeś problemów ?

Po wpisaniu wszystkich dznych pod spodem jest kratka do zaznaczenia, że zapoznałeś się z regulaminem. Zaznacz ją, a problem będzie rozwiązany.

Dzięki - już znalazłem

Martinezzz: nie bój się! Wypiję, choć oczywiście jak będziesz w Krakowie to dzwoń (zobacz co mam napisane a Club Assistance )

Jaco: Gdzie wy się chcecie logować? Przecież chodziło mi tylko o info w jakich sklepach jest promocja polegająca na zakupie 3 zgrzewek Heinekena po 6 x 0,33 a do tego dają 2 bilety na Matrixa do zrealizowania do końca czerwca w podanych tam na stronie kinach Sprawdzałem, że po wejściu na stronę jest to tam podane bez żadnego logowania.

Andrzej: co Ci dało to, że się zalogowałeś?

Cytat:
Andrzej: co Ci dało to, że się zalogowałeś?

Zmłuciłem złych, a dobro wygrało.
A u mnie na wiosce takich promocji nie ma.
Nawet Szczecin został pominięty (a w tym czasie byłem w Szczecinie).

[ wiadomość edytowana przez: Andrzej_Libera dnia 2003-06-02 23:43:25 ]

No ja chciałem wygrać bilety grając w tę głupią grę....
Oczywiście listą zwycięzców zajeli się już chyba jacyś hackersi, bo najlepsze wyniki graniczą z cudem.....