Lusterko :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam koledzy

Nastrój mam denny. jakiś pieprzony bydlak potraktował z kopa moje lusterko. Nie mam słów na to walcie w ryj takich skur..... ja już poluję na ku.... Coś mam wrażenie że wykorzystam swoje pozwolenie na klamkę!!!

3ymajcie się maco swych lusterek

Pozdrawiam

masz taki sam chumor jak ja. z piatku na sobote jakis gnoj zwinol mi z dachu antene od cb. a najgorsze ze przy delikatnym jej wyrywaniu potraktowal mi zajebiscie rynienke(do wymiany) ale juz wiem kto to jak sie qwa ciesze . bedzie gnoj kopal dolek

Mi na szczęście nikt nic nie urwał ale jakbym takiego widział, nawet nie przy swoim aucie to poskakałbym mu po głowie a przy mojej masie to ojej

No i już lusterko naprawione szklarz dorobił stare wyłuskałem (jest to do zrobienia bez uszkodzenia podgrzewania) no i hula.

Pozdrawiam

Ja tez mialem przykra przygode pod koniec zimy. W bialy dzien ktos zap... mi oba wklady lusterek ;-( Auto stalo na parkingu przed zakladem pracy ale jakos straznicy nie widzieli.... Zostalo mi tylko zgloszenie zdarzenia na policje (a co nie chociaz wiedza i spisza). Gostek, ktory mnie spisywal akurat tez jezdzi omega i odrazu policil mi miejsca gdzie moge kupic wklady No ale prawie 100pln w plecy.
Pozdrowka
Arek

qrwa bylem dzis na chwile na mazurach i zapie.... mi lusterko moglbym zabic takiego gnoja

3 tygodnie temu ktos zaj...ał mi lusterka jak pracowałem...

naszczęście mam już nowe...

Gieroy moje wyrazy współczucia ale niestety wszędzie znajdzie się jakieś bydle!!!!!
a swoją drogą to dobrze że tylko lustro.

Święte słowa totr.

Pozdrawiam