[S]fiat 128 3p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jesli ktos jest zainteresowany fiatem 128 3p z 1975 mam na sprzedaż

[ wiadomość edytowana przez: Blady dnia 2007-02-17 20:39:47 ]

jakieś fotki? stan? cena?

poka poka fotki

jesli macie jakies pytania to mój gg 8267332 cena to 700 zł

sprzedaje tego fiata do 20 marca a potem zostaja zezłomowany

Mogilno - w okolicach Torunia ?

dokładnie tak

niema zainteresowania wiec musze szykować fiata do wysyłki na złom trudno bedzie sie czym golić

Do 20 marca jeszcze pare dni zostalo

Wez no jesli Ci zalezy zeby auto tragicznie nie skonczylo wystaw go albo za free albo za symboliczne 100 PLN na allegro , zapytaj Jar128 albo Lajki on lubi takie stetryczale zlomy.

Postaraj sie znalezc chetnego.

Pozatym wez zrob jakies fotki jak pytali wczesniej koledzy. Pokaz najlpeiej w fotkach co boli auto a nie jak ladnie wyglada po umyciu z profilu

[ wiadomość edytowana przez: borysirl dnia 2007-03-01 14:03:15 ]

zrobiłem zdjecia powysyłałem i nic zednej odpowiedzi auto było spawane jest rozebrane tylko silnik jest zamontowany i skrzynia

Wklej foty tutaj i tak jak radzilem wystaw jeszcze aukcje na allegro.

Cytat:
2007-03-01 13:56:00, rafalwoz80 pisze:
niema zainteresowania wiec musze szykować fiata do wysyłki na złom trudno bedzie sie czym golić

I kogo chcesz tym zastraszyc?

Twoj samochod, twoja sprawa. jak dla mnie mozesz go nawet wyj.....ç w kosmos z ruskiej wyrzutni rakietowej

-----------------
http://plepleple.pl

TAK WŁAŚNIE KOŃCZĄ AUTA NA ZŁOMOWISKACH , ALBO DA CI KTOŚ 7 STÓWEK ALBO GO WYWALISZ TYPOWO POLSKIE ZACHOWANIE , ZAMIAST ZASTANOWIC SIĘ CZY NIE LEPIEJ ODDAĆ GO ZA FREE ŻEBY KTOŚ GO ODRATOWAŁ !!!

zdjecia auta pomoglyby w decyzji o wydaniu 700 zeta na kupe zlomu do remontu czy alternatywnie na totalna kupe zlomu

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2007-03-01 16:08:46 ]

zdjecia!!!!

w sprawie wysłania mego auta lub złomu kto jak woli w kosmos koszty przewyzszyły by wartość samego auta więć w gre wchodzi sprzedaż lub złomowanie cena 700 zł nie jest ceną ostateczną normalne jest ze wole go sprzedać niz złomować bo troche już jest zrobione ale nieoddam go za darmo bo mi nikt nigdy za darmo mi nic niedał panowie

k*rwa człowieku my to rozumiemy tylko prośba jest jedna!! daj zdjęcia!!

fajna logika. jak chcesz, to oddam ci cos za darmo. nie wiem co, jakas klamke, czy cos, to wtedy oddasz komus to auto, niech juz je wezmie i juz.
czy ktos kto fotki dostal juz moglby je wkleic?

powiedzcie mi jak to je wysle bo niewiem

julo1023@interia.pl podeslij mi na maila. pisze do ciebie na gg ale srednio odpowiadasz...