Equalizer

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jestem w trakcie montowania korektora pod radiem - miejsce idealnie pasujace gdyby nie dwie chamskie srubki blokujace pelna grubosc. Wymontowalem kieszonke zasilanie chcialem podebrac z zapalniczki miejsca tyle prawie co na radio wiec powinno wejsc a tu dwie SRUBKI - ktos moze walczyl z takim problemem?

Zamontowałem u siebie CD niedawno w tym miejscu ale mimo że jestem na świeżo to nie za bardzo wiem o czym piszesz ... Które dwie śrubki ? Co trzymają ?

zaraz pod radiem po zewnetrznej stronie sa dwa mocowania ze srubami (trzymaja ramki od konsoli z radiem) ZARAZ NAD TYM CD-ROMEM KTORY MONTOWALES gdyby nie bylo tych srub to pewnie weszlo by nastepne radio w to miejsce - Przemo vel. LUXOR

ja zamontowalem niedawno equalizer i nie mialem problemu z zadnymi srubami umie jedyna przezkoda byla wielkosc equalizera jak bym go zamontowal to do okola byla by spora szpara dlatego musialem dopasowac odpowiednia zaslepke która pózniej obszylem skóra.

Pozdrawiam
Wiktor

A co powiecie na takie wykorzystanie wnęki pod radiem???
(jeśli zdjęcie nie otwiera się u was, oznacza to, iż nie macie zainstalowanych znaków daleko wschodnich na swoim kompie...)

Dobre, ale troche chyba utrudnia kozystanie z nawiewow... Ogolnie dla mnie oki. Podoba mi sie coraz bardziej malowanie konsoli na srebrno... moze, moze sie skusze kiedys

o w morde jaka wies....
i ta drewniana ramka na okolo lusterka wstecznego.. to wola o pomste do nieba.. wszystko tu do seibie pasuje, czerwony pokrowiec na kierwonice srebrna konsola drewniane lusterko... bajer brakuje tu jeszcze swiecacego neonu, antenki i lampy wodnej no i wiatraczka

No jak we wszystkich koreancach... Zeby nie bylo, ze jestem bezguscie to pisalem o samej konsoli i o pomysle na przelozenie sterowania nawiewem na dol, montujac radio na gorze (widzial ktos cos takiego duzego u nas w kraju?).

Coś mi na tym zdjęciu nie pasowało, a to nawiewy przełożone.
Sama konsola może być, al reszta . Masakra.

QLogic - fajma stopka

Niestety montaz korektora wypadł "kijowo" jednak miejsce pod radiem nie jest na to przygotowane zrobie zdjecia i podesle zobaczycie sami. Korektor jest mniejwiecej wielkosci radia. Jak ma ktos zdjecie takiego sprzetu niech podesle pleasee. Podobalo mi sie rozwiazanie koreancow (ktos poscil fotke) na dole regulatory a na gorze wysoki sprzet

Niestety montaz korektora wypadł "kijowo" jednak miejsce pod radiem nie jest na to przygotowane zrobie zdjecia i podesle zobaczycie sami. Korektor jest mniejwiecej wielkosci radia. Jak ma ktos zdjecie takiego sprzetu niech podesle pleasee. Podobalo mi sie rozwiazanie koreancow (ktos poscil fotke) na dole regulatory a na gorze wysoki sprzet

ja bym sie chyba na cos takiego nie skusil raz ze te nawiewy sa w takim miejscu ze przeszkadza to w zmianie biegow a dwa ze nie chcialbym miec takiego oblesnego sprzetu jakis kolorowy wyswietlacz itp. poza tym po co ci equilaizer??? chcesz nadac jakas specyficzna barwe dzwieku???

Equalizer jest ze wzmacniaczem czyli łącze przyjemne z pożytecznym wygląda naprawdę ciekawie. Na stronach koreańców przeglądałem zdjęcia i było pare z zamontowanymi dodatkowymi urządzeniami w tym miejscu czyli się da ale pewnie nakład pracy lub poszukiwania odpowiednim rozmiarem sprzętu przerosną niejednego

O..rety ludziska dzieki za rzucony temat.
Właśnie przypomniało mi się, że w szafie z moimi szpargałami u teściów powinien jeszcze się znajdować włąśnie equalizer blaupunkta 2 x7-mio punktowy. Muszę to jeszcze dziś sprawdzić.