Siatka do bagażnika combi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupiłem taką fordowską siatkę do bagażnika combi:

Czy ma ktoś coś takiego, jak się to montuje, do czego mają byc przypięte te haczyki??

to jest siatka uniwersalna
wiec wydaje mi sie ze musisz kombinowac np z dolu do siedzen a od gory do podsufitki

Cytat:
2007-02-20 12:39:18, lukas_s pisze:
to jest siatka uniwersalna wiec wydaje mi sie ze musisz kombinowac np z dolu do siedzen a od gory do podsufitki

To jest siatka na podłogę bagażnika - pod nią wkłada się przewożone rzeczy aby nie latały po bagażniku

Cytat:
2007-02-20 12:41:56, zagore1 pisze:
To jest siatka na podłogę bagażnika - pod nią wkłada się przewożone rzeczy aby nie latały po bagażniku

no coz
nie mam kombiaka essiego
w wiki sa specjalne zapiniki w podlodze

Cytat:
2007-02-20 12:24:24, zagore1 pisze:
Kupiłem taką fordowską siatkę do bagażnika combi: [...], jak się to montuje, do czego mają byc przypięte te haczyki??

Haczyki zaczepiasz o uchwyty w podłodze. Dwa masz bliżej tylnych słupków, a dwa bliżej środka za oparciami fotela. Jeśli nie masz to powinny być chociaż przetłoczenia pod fabryczne uchwyty. Ja dokupiłem te zaczepy (metalowe) w ASO, po 15zł / sztykę. Można je przykręcić lub przynitować nitownicą.
Zobacz do tego wątku:kliknij
pozdrawiam
Arturek

[ wiadomość edytowana przez: Arturek dnia 2007-02-20 14:13:51 ]

Cytat:
2007-02-20 14:04:03, Arturek pisze:
Haczyki zaczepiasz o uchwyty w podłodze. Dwa masz bliżej tylnych słupków, a dwa bliżej środka za oparciami fotela. Jeśli nie masz to powinny być chociaż przetłoczenia pod fabryczne uchwyty. Ja dokupiłem te zaczepy (metalowe) w ASO, po 15zł / sztykę. Można je przykręcić lub przynitować nitownicą. Zobacz do tego wątku:kliknij pozdrawiam Arturek [ wiadomość edytowana przez: Arturek dnia 2007-02-20 14:13:51 ]

Faktycznie w podłodze mam takie wytłoczenia i wycięcia w wykładzinie

Właśnie otrzymałem dwie klamry :

Szukam jeszcze dwóch