Cofanie licznika w astrze II

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak jak w temacie - czy ktoś wie czy to jest możliwe ponieważ chce kupić II - kę i nie wiem czy zwracać na to uwagę- dzięki

Ja widzialem jak w vectrze sie "nabija" kilometry (sluzbowa) jak sie da w vectrze to pewnie i astrze jak sie da nabijac to pewnie i cofac

pozdr

Jest możliwe. Gdzieś w sieci widziałem cennik dla liczników elektronicznych - cofnięcie w Astrze II to zdaje się koszt coś kole 150zł

nie wiem czy zwracać na to uwagę- dzięki

W dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe więc jak możesz to to sprawdz ,ostatnio oglądałem program w którym gość się wypowiadał ze może cofnąc licznik w każdym samochodzie(to tylko kwestia czasu no i oczywiście pieniędzy)Pozdrawiam

CZEŚĆ. JEŚLI ASTERKA JEST W PORZĄDKU TO POWINNA MIEĆ KSIĄŻKĘ SERWISOWĄ W KTÓREJ ZANOTOWANE BEDZIE WSZYSTKO CO PRZU NIEJ BYLO ROBIONE I PRZY JAKIM LICZNIKU.TRUDNO W TAKIM PRZYPADKU COFNĄĆ LICZNIK.JEŚLI NIE MA KSIĄŻKI SERWISOWEJ TO JA BYM TAKIEGO AUTA NIE KUPOWAŁ BO MOZESZ SIĘ WPAKOWAĆ W JAKIŚ CIEPŁY WÓZEK I STECISZ KUPĘ SZMALU. ZASTANÓW SIE NAD TYM. JA TYDZIEŃ TEMU KUPILEM ASTERKĘ (ZDJECIE OBOK) MOJA JEST ZE WSZYSTKIMI DOKUMENTAMI. ŚPIE SPOKOJNIE. POZDRAWIAM.

Książki serwisowe też się podrabia, adnotacje w komputerach ASO też. Nie ufaj kwitom.

Cytat:
2003-06-03 08:48:30, RWicik pisze:
Książki serwisowe też się podrabia, adnotacje w komputerach ASO też. Nie ufaj kwitom.

Tak niestety jest. Zalatwienie ksiazki serwisowej to zaden problem. Popros o faktury z kazdego przegladu, te juz ciezko jest "kupic".

Cofniecie licznika elektronicznego to kwestia 2 min., a najgorsze, ze nie da rady sprawdzic czy byl cofany.
Sa inne sposoby na sprawdzenie orientacyjnego przebiegu.
Najwazniejsze to sprawdzenie stanu techniczengo auta, nie zaluj na diagnostyke w dobrym warsztacie.

Cytat:
2003-06-03 09:06:15, rmickey pisze:

Cofniecie licznika elektronicznego to kwestia 2 min., a najgorsze, ze nie da rady sprawdzic czy byl cofany.
Sa inne sposoby na sprawdzenie orientacyjnego przebiegu.
Najwazniejsze to sprawdzenie stanu techniczengo auta, nie zaluj na diagnostyke w dobrym warsztacie.

Własnym okiem można wiele rzeczy stwierdzić - do 100 tkm samochód powinien wyglądać prawie jak nówka