Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() gwp TOYOTA DRIVER Toyota Avensis 2.0D-4D Rzeszów | 2007-02-21 19:36:38 Dzięki nogal2 za Twój opis. ZADZIAŁAŁO!!!
![]() |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2007-02-21 19:50:12 Jak ci sie znowu zawiesi to wytnij to sterowanie ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
Guma_1 Gdańsk | 2008-02-03 22:20:53 Dzięki Nogal2. Mi również na tym etapie pomogło. Później mogłem to sprawdzic w instrukcji, jest dokładnie jak opisałeś. Dla precyzji, w czasie włożenia w stacyjkę i przekręcenia kluczyka w pozycję ON drzwi powinny byc otwarte, po 10 sek jak dwukrotnie naciśniemy lock lub unlock będzie słychac dwukrotne kliknięcie w blokadzie drzwi i po sprawie. Tak to miało miejsce u mnie. Pozdrawiam! |
Alf73 Łęczna | 2008-04-11 18:40:21
Dzięki POMOGŁO podaj namiary leci ode mnie piwko ![]() |
geistchen Toyota Avensis Jarosław | 2009-01-16 16:44:01
Mam dokładnie ten sam problem po ożywieniu pilota w kluczyku. Może ktoś pomóc ![]() |
![]() Pigletto TOYOTA DRIVER V50 Orzesze | 2009-01-19 08:16:17
A próbowałeś tak jak to zostało opisane w tym wątku? |
geistchen Toyota Avensis Jarosław | 2009-01-27 03:01:16 Programowanie przeprowadziłem i może bardziej sprecyzuję mój problem. Zamyka teraz z pilota ale nie otwiera z pilota i nie da się po zamknieciu pilotem otworzyć drzwi od środka przez przycisk na drzwiach. Dopiero jak włoże kluczyk do stacyjki i przekręcę na ON to wtedy da się otworzyć z przycisku na drzwiach. Zamykanie i otwieranie ręcznie kluczykiem działa bez problemu. Aha, jeszcze jak zamkne z pilota i trzymam kluczyk w rece to przyciskając przycisk zamykania na dzrwiach kierowcy słyszę stuk zamka, ale przyciskając przycisk otwierania stuku nie słychać. I pytanie, co zrobić aby było ok.
Pozdr. |