Odwiedziłem dziś warszawską myjnie dla klubowiczów!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie odwiedziłem dzis reklamowana myjnie i jest godna polecenia, bardzo mila obsluga i za 10 zł baaardzo dokladne mycie

ADRES:
Żoliborz ul. Włościańska 21a
tel tymczasowy 609 58 53 60

bylem, sprawdzilem, polecam
lepiej dac zarobic mlodym chlopakom niz dawac pieniadze jakiemus konsorcjum ala Robo Wash

myjnia bezdodtykowa

no i dostalem kilka fajnych kontaktow ale o tym wieczorem

Nio Nio slyszalem bylem chwile po tobie...
Milo to slyszec ...
Dziekujemy za mile slowa...

A ile trwa to nie dotykanie auta??.. ;-D

karsher - bezdotykanie - karsher - wycieranie tak ok 7 - 10 min (+-)

W moim mieście takie mycie kosztuje 20 zł, ech...

pozdr Czedu

A mi jeszcze gość napiukał wd-40 w prowadnice szyb bo stwierdził że marnie chodzą i mogą się zaciąć!
pozdrawiam wicio

co to znaczy
Cytat:
napiukał

??

No to super! Bo ja mieszkam 2 przecznice dalej
Czy goscie tez woskuja?

chyba tez

Ful wypas:
myja, woskuja, odkurzaj i piora tapicerke ....
ostatnio taksiarz pral w M 626 to przjrzala mu tapicereczka na oczy!

PLUMP niech Ci będzie że napsiukał co nie zmienia faktu że uczynił moje szybki sprawniejszymi niż były
pozdrawiam wicio

Wicio:
podobają mi się twoje określenia: takie czy inne oba są dla mnie jakieś nowe

Obejrzałem oferty sprzetu do myjni tzw. bezdotykowej na targach motoryzacyjnych i zastanawia mnie jedna kwestia, mianowicie wpływ uzywanych w nich detergentów na lakier samochodu, elementy gumowe i plastiki, sadze bowiem, że skład srodków czyszcacych właśnie z uwagi na bezdotykowośc myjni musi być różny (czytaj skuteczniejszy a wiec ostrzejszy) od tych stosowanych na myjniach szczotkowych, czy tekstylnych - bo przecież cisnienie nakładania jest chyba zblizone. Poza tym w grę wchodzi na dodatek dłuzszy cykl mycia a wiec kontaktu lakieru z tymi srodkami.
A tak sobie pomyslałem.

Panowie byłem dwa dni temu na w/w myjni:

POLECAM POLECAM POLECAM!!!!!!
miło mozna pogadać, a mycie SUPER DOKŁADNE !!!!!!!!
a stawka dla klubowiczów EXTRA 10 zł.
Jak mi myli to poczytałem na tablicy jaki mają zakres usług:
FULL WYPAS - pranie tapicery, odkurzanie, nabłyszczanie plastyków, woskowanie......

POLECAM

Też tam byłem ale tylko zagadałem, jak zobaczyli auto to od razu tekst 'czy ja z klubu?' i oczywiście że dla nas mycie za 10zł.
Są ode mnie rzut beretem..

Ale na pytanie czy polerują lakier - odpowiedź była nie. Coś w tym jednak jest że żadna myjnia nie podejmuje się tego...

i nie umyłeś auta - SKANDAL

Cytat:
2003-06-14 22:28:17, -JACO- pisze:
i nie umyłeś auta - SKANDAL

Czemu zaraz nie umył ?

W moim cichym i spokojnym miasteczku takie "bezdotykanie" kosztuje piętnastaka, ale z jakością nieco gorzej.