Nowa 2107

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
o matko, brzydsze to niż Dacia Logan ale penie i tak znajdą się ludzie którzy to kupią [pewnie będzie tanie jak barszcz]

KLIKEN MAHEN

o kurde...ale kaszana, co to wogole ma byc

-----------------
EL BoMBeLLo - CLaSSiCStYLe
FrankyGarage

przynajmniej RWD No i mocno spokrewnione z fiatem 124

ogólnie hardkor ale ma swój urok

Rusische nexia
dobrze że RWD

dach to chyba nawet z orginała po prostu wzieli
ale generalnie pan samochodzik

E taam jakie by brzydkie nie bylo wszystko kwestia ceny A to zawsze "nowe" auto i bokami da sie posmigac

Ciekawe...

na pierwszy rzut oka to wyglada jak wartburg, chyba oszczedzaja na stylistach, a logan to w porownaniu z TYM CZYMS to miss pieknosci

przecież to jest Łada 2107 tylko ze zmienionym przodem i tyłem !!!

przecież to jest Łada 2107 tylko ze zmienionym przodem i tyłem !!!

a technicznie pewnie dalej trup

Tak czy siak ale coś produkują a my NIC

nic ze brzydkie, ale mogliby jakis puchar tego zrobic

lol, radziecki maybach!

stara wersja jakaś taka... bardziej przyjazna

Żadna oficjalna strona łady na razie nie mówi nic o liftingu starej 2107. Może to jakiś prototyp - niewypał, albo projekt jakiejś rosyjskiej firmy pseudo-tuningowej
Nadal produkują ją (2107 i 2105) w dobrze znanej kanciastej formie, nawet można sobie taką nową do Polski sprowadzić z tego co wiem, w cenie około 20000 zł.
Na rynek państw byłej ZSRR produkowane są (albo niedawno były) jeszcze modele 2103 i 2106.

Oloboga ale paskudna!!!! Stara jest piekna w porownaniu do tej.

Tu troche ładniejsze te Łady ale takie jak zwykle zgapione z innych aut

Cytat:
2007-02-27 13:40:46, mmost pisze:
na pierwszy rzut oka to wyglada jak wartburg, chyba oszczedzaja na stylistach, a logan to w porownaniu z TYM CZYMS to miss pieknosci

hehe popieram

Cytat:
2007-02-27 18:23:59, jacekes pisze:
Nadal produkują ją (2107 i 2105) w dobrze znanej kanciastej formie, nawet można sobie taką nową do Polski sprowadzić z tego co wiem, w cenie około 20000 zł. Na rynek państw byłej ZSRR produkowane są (albo niedawno były) jeszcze modele 2103 i 2106.

Mój wykładowca z mojej uczelni przyjeżdza z UA właśnie nową ładzianką 2107 auto prosto z fabryki Chciałbym takiego fiata

hehe. ale lol. kojarzy mi sie z Fordem Fusion. Moz jestem jakis dziwny ale podoba mi sie to cos Oczywiscie klasyczna 07 jest o niebo ladniejsza a to jest jakas wydumka.

Nowe Lady serii 5 i 7 sa robione z psiego g.... w mojej sa felgi chyba roczne nowki ruskie i juz sa zardzewiale jakby mialy z siedem lat. Blotniki byly wymieniane jakies dwa lata temu, moze trzy, juz sa przegnile. Bardzo slaba jakosc elementow :-/ A szkoda bo do fajne auto
I ma wycieraczki na swiatlach moge nimi podrywac laski i im machac

-----------------
http://plepleple.pl

Cytat:
2007-02-27 18:29:23, Markiej pisze:
Oloboga ale paskudna!!!! Stara jest piekna w porownaniu do tej. Tu troche ładniejsze te Łady ale takie jak zwykle zgapione z innych aut

Lada Kalina Jedyny plus że sobie wciąż budują. Był test w Auto świecie Kalina vs Logan i mimo wszystko logan okazuje się lepiej wykończonym autkiem z lepszym silnikiem, a Kalina .. nie ma nawet zagłówków na tylniej kanapie (nie pamiętam czy za dopłatą wogóle były). Ale 2107 fl dla ludzi posiadających stare lady moze byc źródłem części, może i oscynk się pojawił W necie nie ma żadnych zdjęć, ale znając rusków możliwe że jest t nowy model, może zaprezentują na jakimś salonie motoryzacyjnym