Czy sie oplaca??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy oplaca sie kupic felgi MIM 17" z oponkami na 1-2 sezony??Niestety nie mam zdjec bo nigdzie nie moglem znalezc, nawet na allegro nie ma takiego wzoru ani na ebayu...

hmm żeby stwierdzić ,czy się opłaca należy chyba wiedziec za ile możesz je kupić?

Moj błąd zapomniałem napisać
cena jaka kolesia interesi to 1500

Wkładac felgi warte 1500 do samochodu wartego ok3-3,5tyś.
A nie lepiej dołożyc te 1,5 tys i lepsze aftko kupić??

Nie, nie lepiej. A wlasciwie dla jednego lepiej dla drugiego nie...
Tuning nigdy nie byl racjonalny :], a z tym autkiem sie nie rozstane, zal mi.

Zalezy od wzoru felgi - jak ladne to sie oplaca.

Cytat:
2007-02-28 15:34:39, Adammk5 pisze:
Nie, nie lepiej. A wlasciwie dla jednego lepiej dla drugiego nie... Tuning nigdy nie byl racjonalny :], a z tym autkiem sie nie rozstane, zal mi.

Kolega wyżej odpowiedział na twoje pytanie, ale jak masz już ustalone swoje stanowisko, to po co się pytasz? Napewno nie opłaca sie ładować 1500 w samochód wart 3000. Jego cena wtedy wzrośnie może o 200-500zł, więc nijak nie wychodzi, ze się opłaca nawet jak felgi będą "super ekstra"

Cytat:
2007-03-01 08:46:48, BadKENNY pisze:
Kolega wyżej odpowiedział na twoje pytanie, ale jak masz już ustalone swoje stanowisko, to po co się pytasz? Napewno nie opłaca sie ładować 1500 w samochód wart 3000. Jego cena wtedy wzrośnie może o 200-500zł, więc nijak nie wychodzi, ze się opłaca nawet jak felgi będą "super ekstra"

przeciez zawsze przy sprzedzazy mozna zalozyc stalowki, a potem alu pogonic osobno na allegro czy gdzies.

Pogonić można, pytanie czy wcześniej nie pogonią złodzieje. Szkoda kasy moim zdaniem, szczególnie jeśli na 1-2 sezony.