MotoNews.pl

[S] OPEL CALIBRA DBilas Dynamic 2.0 16V (184KM)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
CALIBRA DBilas Dynamic

POLECAM!!

Cytat:
2007-02-28 21:08:51, Pepton pisze:
CALIBRA DBilas Dynamic POLECAM!!

Nie mogę ale polew mam niezły... Myślałem, że Ty to dla żartu dałeś, a teraz dopiero zauwżyłem, że to Twoje ogłoszenie jest.....
Nazwa firmy jest niezła: Dbilas.... .
Nie wiem, nie znam się, nie wiem co to za firma ale nazwę ma super....

blachy też ma szatańskie

Proboszcz ci pozwolił koło kościoła stanąć ?

Ta cena 16 tys. zł i coś tam to bez opłat za sprowadzenie ? To ile wyjdzie z opłatami ?

Z tą przyczyną malowania w 2005 r. (gwóźdź ) to raczej zełgałeś wszyscy wiedzą jakie słabe i rdzewiejące blachy ma calibra
Gdyby nie żona która nie chce 2 drzwiowego to bym ją kupił mieszkam nie daleko (może ją przekonam) a czy po umowie przedwstępnej i wpłacie zadatku przerejestrowałbyć go na polskie tablice ?

Po niemiecku trochę sprecham - masz dokumenty że tłoki są kute itp? książkę serwiową kiedy co wymieniano ? Faktury za prace tuningowe ?

Moje Espero 2,0 CD krajowe 1996/1997 pełny wypas bez weluru - wzioł byś w rozliczeniu (od maja 2006 r. mam udokumentowane wymiany części za ponad 4 tys zł. )

[ wiadomość edytowana przez: MarEsp20 dnia 2007-03-01 04:09:58 ]

Witam!!

Do ceny samochodu należy doliczyć oplaty w wysokości ok. 1000zł.
Nie rozumiem o co chodzi z tym przerejstrowaniem na polskie tablice?
Jeżeli ktoś będzie chętny to wysyłam szwagrowi tablice, odsyła mi abmeldung i auto można rejestrować - do tego czasu auto może stać u mnie w garażu.
Auto było malowane, bo ktoś naprawdę gwoździem przejechał( i to w Polsce) - są zdjęcia a z tymi blachami to się zgadzam - w końcu to też Opel
Na przeróbkę silnika mam rachunek - nie znam niemieckiego, opis jest na podstawie danych od szwagra, zresztą cena 13000DM mówi sama za siebie . Wszystkie dokumenty i rachunki do wglądu na miejscu.
Chcesz łatwiej żonę przekonać to zapraszam na jazdę próbną(do A4 Niedaleko ) - Z Chorzowa do Rudy(Wirek) rzut kamieniem - przejedzie się, obejrzy, posłucha - jestem pewny, że zmieni zdanie.

Niestety nie biorę żdanych aut w rozliczeniu - tak jak w napisałem - nie jestm handlarzem - sprzedaję auto od szwagra, gdyż on z powodu pracy nie miałby kiedy.

Zapraszam na przejażdżkę - szczena opada...

PS. A księdza to Ty w to nie mieszaj

eeee, nawet gazu sie nie da włożyć

Maszyna iście piekielna. A poważnie jakbym dysponował środkami, to bym brał... jeździłem cali c20xe i no cóż ... dziewczyna dała mi wybór: albo ona albo cali...

Cytat:
2007-03-01 10:29:00, rafau pisze:
i no cóż ... dziewczyna dała mi wybór: albo ona albo cali...

Dobrze, że wybrałeś dziewczynę....

zostawiła mnie, a ja kupiłem autko z avatarku na pocieszenie

Cytat:
2007-03-01 12:49:38, rafau pisze:
zostawiła mnie, a ja kupiłem autko z avatarku na pocieszenie

Powaznie, czy zębujesz sobie ze mnie...?

Cytat:
2007-03-01 13:24:49, pyrekcb pisze:
Powaznie, czy zębujesz sobie ze mnie...?

Powaznie. Sprawdz stronke w sygnaturce
Niestety historia lubi sie powtarzać , ale jeszce kiedyś

Cytat:
2007-03-01 15:14:39, rafau pisze:
Powaznie. Sprawdz stronke w sygnaturce Niestety historia lubi sie powtarzać , ale jeszce kiedyś

Eeee, no to szacuneczek!!!!
Piękna fura!!!

Po kiego się żeniłeś...?

Najbardziej w prezentowanej Cali podoba mi się kolektor ssący z osobnymi przepustnicami (ITB). Na prawdę fajna sprawa

Pozdrawiam - SpeedR

Witam!!

W związku z licznymi pytaniami dotyczącymi 4 przepustnic DBilasa wklejam bardziej dokładne foty

Jeżeli ktoś by był poważnie zainteresowany to dysponuję większą ilościa zdjęć całego auta i wnętrza.

Pozdrawiam

PS. Odgłos tego silnika powyżej 5tys obrotów to prawdziwa rozkosz dla uszu

tak lepiej widac

Z podziękowaniem

Witam!!

Szlak mnie trafi, tak jak psa, który mi dzisiaj pod Calibrę wpadł. Jadę sobie spokojnie 50 ul. 1-go Maja w Rudzie a tu nagle młody Husky wprost pod zderzak. Nawet nie zdążyłem hamulca nacisnąć a już byłoUP!! Pies wyparzył piszcząc w siną dal - uciekł, także chyba będzie żył.
Zatrzymałem się, żeby zjebać właściciela i rozliczyć się. Zanim wyszedłem z samochodu to gościu już pitnął Ucieczka z miejsca wypadku

Straty: pęknięty zderzak

Szlak by to trafił - auto ma do żyda iść a tu zderzak do naprawy .

PS. Ciekawe jak w takich sytuacjach wygląda pokrycie strat. Wina ewidentna właściciela psa, który nie prowadził go na smyczy. Domyślam się, że nie miał OC na psa .

Miał ktoś już taki przypadek??

W związku z czym ogłaszam cenę promocyjną na auto - 15900.

Pozdrawiam

moze inaczej.....ile za koła ??

Witam!!

Alufelgi nie są na sprzedaż- no chyba, że z autem
Kosztowały 1200 EURO, także sprzedaje tylkom i wyłącznie z autem.

Jakbyś był zainteresowany to mam również do sprzedania felgi, na których ta calibra jeździła wcześniej(do espero też pasują ).
Stan oceniam na 4-. Na rantach odszedł w niektórych miejscach lakier i jeden rant jest lekko wykrzywiony na jednej feldze.
Wystarczy pomalować same ranty i będą OK. Cena 990zł

Oto fotki

Zainteresowanym mogę posłać dokładne zdjęcia każdej felgi osobno.

Pozdrawiam

Witam!

Do alufelg dołożę gratis 2 opony VENTUS Sport K104 215/40 R17, produkacja 0705. Opony w bardzo dobrym stanie - bardzo mało jeżdżone - bieżnik ok 8mm. Zdjęcia oczywiście mogę na maila posłać.

Pozdrawiam

Witam!!

Zderzak już naprawiony i pięknie polakierowany tak, że nic nie widać , także autko znowu jest do obejrzenia i przejechania się . Cena bez zmian 15900zł. Jeżeli jest ktoś zainteresowany to czekuję poważnych ofert.

Pozdrawiam