MotoNews.pl

Tor kartingowy Warszawa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gdzie w Wawie lub bliskich okolicach może bezpiecznie i niedrogo pośmigac banda 17- latków na gokartach??

Ja jeździłem w Forcie Wola i powiedziałem nigdy więcej. Stan gokartów w opłakanym stanie. Jak wcisnąłem hamulec to ten pozostał w tej samej pozycji mimo, że nogę z niego zdjąłem. Więc Fort Wola odpada.

Podjąłem się poszukiwań bezpiecznego toru na wycieczkę, a znając p. nauczycielki to wybrałyby raczej nieciekawe miejsce.

Z góry dziękuję za propozycje

[ wiadomość edytowana przez: szandrzej dnia 2007-02-28 21:18:27 ]

W Piasecznie są OK (przynajmniej były w 2000r ).

Imola w piasecznie Klik ;]
badz blue city "tor kartingowy na podziemnym parkingu w Blue City zapewnia komfortowe warunki dla gokartowego szaleństwa.
Na odkrycie czeka 240 metrów krętego toru i 4 nowe gokarty."

na zadnym nie jezdzilem

IMOLA Piaseczno.

Tyle tylko, że to droga zabawa, ale mimo wszystko warto.

Na imoli jakis czas temu zapadla sie nawierzchnia wiec nie wiem czy tam tak bezpiecznie . w BC tor to kicha, caly mozna przejechac na pelnym gazie, gokarty trupy. ZObacz jak jest w carefourze na bemowie.

Cytat:
2007-03-01 13:11:28, -JACO- pisze:
IMOLA Piaseczno. Tyle tylko, że to droga zabawa, ale mimo wszystko warto.

jesli na imoli nadal jest to w zajezni i nadal jest ta sama podloga co kiedys to nie polecam..to tragedia jest

Na Bemowie do niedawna przynajmniej była za śliska nawierzchnia i nie dało się normalnie jeździć.

Podtrzymuje zdanie, jedyny profesionalny tor jest w Piasecznie.

Faktycznie nawierzchnia jest juz podniszczona, ale to daje tylko dodatkowe emocje, a prędkość na prostej jest na tyle duża, że trzeba trzymać zwieracze na wodzy.

JESZCZE RAZ SZCZERZE POLECAM !!!

Dzisiaj w TVN24 (Sport) "chodzi" materiał w którym to opisują własnie IMOLĘ jako jeden z najlepszych torów do nauki jazdy gokartem w Polsce.

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2007-03-04 10:32:58 ]

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi

Może uda mi się coś z tego wybrać