Propozycja

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie gazownicy, moze sie jakos zgadamy, i zboerzemy do kupy i odwiedzimy jakas stacje z Gazem co by troche taniej liczyli nam za Gaz (Taka karta klubowicza, jak myslicie da rade cos takiego zrobić? ) Prosze o opinie

JESTEM ZAAAAA....... może Geant Ursynów - tam mają dobry i tani gaz - sprawdziłem jest czysty....... po rabacie będzie naprawdę SUPER tanio - co Wy na to???????

Geant ursynow moze byc, ale dobrze wiesz ile tam jest samochodow do tankowania, non stop, a cycsterna przyjezdza codziennie. Nie sadze zeby chceli rozmaiwiac.
Ja raczej myslalem o jakies mniejszej stacji. tez ursynów ale jeszcze nie mam konkretnej. Na MPT jest swietnny Gaz, troche daleko ale moznaby tam pogadać.

no to proponujcie.... może Shell pod Piasecznem - tam jest dość tani power gasss - po zniżce może będzie cena zblizona do innych stacji???????

Dobra propozycja, hi hi hi. Ja przydygam zatankować 50 litra gazu do Warszawy, hi hi hi.
Albo wynajmę cysternę, hi hi hi

JACO: a to w piasecznie na Shellu jest Gaz, od kiedy. Ostatnio jak jechalem to nie bylo tam POWERGAZZZZZu.

Po ile oni maja tam Gaz?

Sam tam nie zaglądałem ale:

Cytat:
2003-06-03 09:22:51, Krzysiek-Diackon pisze:
na shellu PowerGaz w Wawie na Puławskiej 1,39zł/l - cena z dn. 02/06/2003 godz. 22:00 Co do innych stacji to są może i 5-8gr tańsze na litrze ale jakość da się odczuć. Ja naprzykład mam "grający" zawór do tankowania , tzn. gdy tankuje kiepski gaz i wdodatku ciśnienie ładowania jest za niskie to zawór gra jak cholera, na Shellu to się prawie nie zdaża

co Ty na to???
może tam spróbować?????

A ty o tym Shellu myslales, a ja myslalem o tym w Piasecznie tam to na 100 % nie ma GAzu. To jest dobry pomysl tylko ze we 2 to nic nie zdzialamy, potrzebny jest tu admin i jakis mail od niego

No to są wstępne ustalenia.....

Wysyłam jednocześnie wiadomość na priva do Lasombry............

OK panowie dzis zrobie topic priorytetowy na temat takiego spotkania tylko powiedzcie ktroa stacja dokladnie i ludzie z Wawy sie zpisza i spotaknei bedzie o ustalonej godzinie
ja tez bym wpadl obejrzec tylu gazownikow nar raz

No to czekamy ....

Satcja jest na puławskiej przy Geant, na tej w piasecznie GGazuuu nie ma , przynajmniej do niedawna nie było i wczoraj cena na puławskiej wynosiła 1,39 to potwierdzam, zaraz obok Shella jest BP i tam cena gazu jhest identyczna chyba jak na Shellu ( a gazzz jest równie dobry) . Co do Geant to niestety nie mogę się z tobą zgodzić Jaco, ja uważam go co najwyżej za przeciętny... Często tam tankowałem jak byłem w syfie ( bo taniej a ja tylko 150zł żołdu ) i samochodzik chodził jak..... jak poldek na LPG po 300kkm... ale to moje własne odczucie. Dajcie konkretne namiary to się postaram pokazać- mieszkam na ursynowie więc mam blisko , aż e do roboty i dziewczyny jeżdźę do Piaseczna to mam eXtra po drodze

Zgadza sie na BP jest dobry Gaz tankowalem ponad rok non stop

A ja Q*wa się nie zgadzam !! W Suwałkach nie ma gazu w shellu !! a BP to nawet stacji nie ma ! To nie jest fair !!

Idę się pochlastać gumką myszką ........

No to cysterne kupisz i przyjedziesz na shella zawsze taniej

POmyslimy o kazdym miescie