Poszukiwani znający to piękne autko-info:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam chciałbym żeby Ci którzy znaja to autko napisali mi o nim coś od siebie a wiem że tacy sie znajdą pozdro i czekam na info
ps. autko jest git

pytaj kolegi cabriolecik

Cytat:
2007-03-03 19:19:25, fryszard pisze:
pytaj kolegi cabriolecik

Wiem czekam głównie na niego heh ale dzięki. pozdro

Autko ma dłuuuga historie...

Cytat:
2007-03-03 19:20:46, GrzEE pisze:
Autko ma dłuuuga historie...

o dzwonie narazie słyszałem zresztą sam zauważyłem może coś więcej

Dzwon, ogolnie autko za wiele nie ucierpalo, chociaz strasznie sie ponaciągało i musiało być namiętnie prostowane.
Cały rozpiździaj był w komorze silnika - ponoc pourywane wszystko co możliwe, jesli ktos to dobrze zrobił to bedzie git, ale jesli ktoś zrobił kaszane (czego nie zycze) to Ci kiedyś może silnik wypaść

P.S Pojedz do kogoś kto prostuje alu felgi żeby Ci je zrobił, bo z tego co wiem to jedna jest na bank mocno porzywiona...

[ wiadomość edytowana przez: GrzEE dnia 2007-03-03 19:27:31 ]

W sumie to tak z mechanikiem patrzyliśmy troche i wygląda że powinno sie trzymać z zawieszenia to zauważyłem że sworznie są do wymiany z przodu a ogolnie to głównie ze szczelnością musze sie pobawić jak ino sie cieplej zrobi

Cytat:
2007-03-03 19:26:35, GrzEE pisze:
Dzwon, ogolnie autko za wiele nie ucierpalo, chociaz strasznie sie ponaciągało i musiało być namiętnie prostowane. Cały rozpiździaj był w komorze silnika - ponoc pourywane wszystko co możliwe, jesli ktos to dobrze zrobił to bedzie git, ale jesli ktoś zrobił kaszane (czego nie zycze) to Ci kiedyś może silnik wypaść P.S Pojedz do kogoś kto prostuje alu felgi żeby Ci je zrobił, bo z tego co wiem to jedna jest na bank mocno porzywiona... [ wiadomość edytowana przez: GrzEE dnia 2007-03-03 19:27:31 ]

A skąd ty GrzEE tyle wiesz o tym autku...

Cytat:
2007-03-03 19:19:25, fryszard pisze:
pytaj kolegi cabriolecik

cabriolecik napewno się odezwie jest już poinformowany

Cytat:
2007-03-03 19:58:55, asik pisze:
cabriolecik napewno się odezwie jest już poinformowany

ok dzięki czekam z niecierpliwością

ma takie same felgi jak ja,,,piekne,,,

siemka .
Więc tak essi miał mały mały wypadeczek i tyle
Komora silnika wymienione części:
górna łapa silnika
miska olejowa.
Zawieszenie przód koleś zmienił całe na wszelki wypadek czyli:
kołyska
wahacze
pista lewa
przekładnia
amorki
jedna felga została zmasakrowana od kamienia więc wymienił na inną...
Reszta była oki autko było dopieszczane na każdym kroku ma nowy daszek, rany który kosztował 2tyś pln . Oleje wymieniane na czas więc bedziesz nim smigał długo i szczęśliwie czego Ci własnie życzę . Silnik spisywał się bardzo dobrze jak i całe autko...

takie mam jeszcze foto essa essi

[ wiadomość edytowana przez: cabriolecikxr3i dnia 2007-03-05 09:56:33 ]

Dzięki cabriolecikxr3 za info to mnie uspokoiło właśnie co do tych informacji na temat co było wymienione po dzwonie. Autko naprawde ładne i rzuca swój urok gdzie tylko może . Pozdro

spoko koleżko jak coś bedziesz chciał jeszcze wiedzieć to pytaj...