Czy ktoś zna ten olej???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Genuine GM półsyntetyk potrzebuje informacji na temat tego oleju bo sprzedawca twierdzi że jest to mobil półsyntetyk w oplowskiej bańce a niechce zalać jakiegoś szajsu do auta zgóry dzięki i pozdrawiam.

lej śmiało! lepzy niz mobil czy castrol!!!! tańszy,silnik spoko pochodzi!!! ja juz napykałem 300tys i jest git!!!!!!!

potwierdzam... irysek wie co mówi...
Tani i dobry... czy to mobil nie wiem , ale czy to ważne..
Żadnych problemów...

zgadzam sie- pracuje w firmie motoryzacyjnej i oleje tego producenta zbieraja dobre opinie. (moja Becia też na takim jeździ i jest ok)

[ wiadomość edytowana przez: Piotr525 dnia 2007-03-06 22:41:16 ]

... wszystko tylko nie lotos..

[ wiadomość edytowana przez: flajszm dnia 2007-03-07 09:41:07 ]

Cytat:
... wszystko tylko nie lotos..

Zgadza się, święte słowa. Śmigam na Mobilu, sprzedawca mnie zapewniał kiedyś, że Mobil 10W40 i Lotos o tych samych parametrach to ten sam olej, ostatnio kupiłem Lotos na dolewki i jak mechanik przy wymianie uszczelki pod pokrywą zaworów, zobaczył syf od Lotosu to delikatnie wybił mi z głowy ten wspaniały olej.
Każdy, oby nie Lotos. Wcześniej miałem Elfa pół syntetyka, ale niestety ze względu na swoją gęstość (podobno), na trasie komp wskazywał zbyt mały poziom oleju, na bagnecie było między 1/2 a 3/4.
Jaki jest koszt Genuine GM 10W40??
Pozdrawiam

ja mam nalany syntetyczny castrol magnetic zrobione jest na tym oleju okolo 7tys i olej ma nadal kolor rubinu nie jest czarny jak sadze dzis na rynku jest sporo podrubek markowych oleji ale lotos to totalna pomylka w bmw tylko mobil castrol itp