Poktywa silnika 1,8 16V

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam pytanie chciałbym sciagnac pokrywe silnika tam gdzie jest napisane DOHC i ta własnie pokrywe sobie wyhrommowac czy stanie sie cos jak ja dede chciał oskrecic czy moze sie cos przestawic czy cos innego stac prosze o pomoc pozdrawiam

Cytat:
2007-03-05 22:15:02, milan151 pisze:
Witam mam pytanie chciałbym sciagnac pokrywe silnika tam gdzie jest napisane DOHC i ta własnie pokrywe sobie wyhrommowac czy stanie sie cos jak ja dede chciał oskrecic czy moze sie cos przestawic czy cos innego stac prosze o pomoc pozdrawiam

możesz spokojnie ściągać.. nic się nie przestawi. nową uszczelke potem załóz i będzie git

Cytat:
2007-03-05 22:15:02, milan151 pisze:

a jak bedziesz chrómkowal to ładnie ją przygotuj na bardzo bardzo gładko bo na chrumku widac kazda ryske

a ktos moze wie ile moze kosztowac chromowanie takiej pokrywy od silnika pozdrawiam

jakby ktos chcial to mam chyba nawet 2szt niepotrzebne -idealne do zabawy z polerowaniem czy chromowaniem

borys przy dwoch jaka była by cena??

borys ty masz takie pokrywy ile za jedna pokrywe

hmmmm powiedzmy 30+wysylka
jedna mam na pewno drugiej musze poszukac

Ale ta pokrywa jest napewno od tego silnika