Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-06-04 12:43:52 Ogladalem dzis psoro stron firm produkujacych krty i tak:
Panowie musimy sobie wybrać grafike na te karty, jakies espero plus napsi , zrobice moze pare projektow, jest tu kilka uzdolnoinych osob. Kolejnym problemem tych kart jest numeracja! i personalizacja! Proponuje zrobic tak: osoby ktore sa teraz wk lubie i maja okolo 100 postow na forum badz sa ogolnie znane dostana sowj numer i ich karty beda mialy wybite ich nuerm imie i nazwisko i date przyjecia do klubu ![]() czyli na przyklad Jan Kowalski klubowicz nr. 027 w klubie od 14.02.03 co wy na to ? problem jest tylko z sympatykami, bo kiedys stana sie klubowiczami a trudno im zaocznie robic karty bo nie wiadomo kto chce zostac klubiwcze a kt o nie... wiec porpnuje wyprodukowac pewna ilsoc kart, powiedzmy 50 na ktorych bedzie sam numer i miejsce na wpisanie imienia i nazwiska! wtedy jesli ktos bedzie mogl zostac klubiwczem to ja mu wysle takowa karte a on zaplaci do kasy klubu. no i koeljny problem jak zaplacimy za te karty? proponuje zoribic cos takiego, niech jeden z nas bedzie skarbnikiem klubu, i do niego beda wplywac wsyztkie pieniadze jak roniez u niego beda te pienaidze przechowywane, jelsi na przyklad torche zostanie nie bedzie rozsylal tylko pozostana na inne wydatki zwiazane z nasza dzialanoscia. Kolejna sprawa. moze jest posrod nas jaksi prawnik? albo ktos kto ma bliskeigo prawnika w ototczeniu ? Przydaloby sie idac droga wyznaczona przez OKP i FSO Auto klub albo klub cytryny zrobic podstawy prawne klubu, ZAREJESTROWAC NAS JAKO ORGANIZACJE ! USTALIC REGULAMIN I PODSTAWY PRAWNE PRZEWODNICZACEGO, z-ce PRZEWODNICZACEGO I KOMISJE REWIZYJNA ! w ten sposob bedziemy mogli zaistniec na prawde i zarejstrowac sie ![]() ![]() ![]() co wy o tym wszystkim sadzicie ? |
![]() Lotuss Fiat Linea Zabrze | 2003-06-04 13:16:08 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To jest naprawdę bardzo dobry pomysł ![]() ![]() ![]() Tylko czy faktycznie wypali ![]() Mam nadzieję, że tak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja sie pod tym podpisuję ![]() A ile tak z ciekawości kosztują karty ??? |
![]() Lotuss Fiat Linea Zabrze | 2003-06-04 13:17:03 Tym bardziej, że Skarbnik sie już zgłłosił ![]() ![]() |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2003-06-04 13:38:27 mam tylko krotkie pytanie: PO CO NAM LEGITYMACJE?? naklejka jest do rozpoznania na drodze..a legitka?? moim zdaniem pomysl watpliwy |
![]() carbol Corolla 1,4 vvti Warszawa | 2003-06-04 13:59:30 Link do producenta kart
KARTY Ewentualnie wpiszcie sobie np. w google: karty, +plastikowe to wyrzuci adresów od pyty ![]() miłego oglądania ![]() [ wiadomość edytowana przez: carbol dnia 2003-06-04 14:06:01 ] |
![]() Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-06-04 16:11:48 nie tylko o to chodzi zeby meic znizki, tylko o to zeby ybc klubem z prawzdwego zdarzenia miec podstawy prawne i byc zarejstrowanym w indeksie organizacji jakis tam ![]() to dodaje prestizu i wiraygodnosci, ajkbysmy na przyklad chcieli na spotkaniu Tuning.pl wynegocjowac sobie kawalek placu albo czegos.. to jest dalkeosiezna inwestycja ktoramoze przyniesc tylko korzysci !! to jest uwiarygdnienie nas samych. |
![]() Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-06-04 16:29:37 to taki wyznacznik bo wiadomo ze ktos podczas tygodnia obecnosci w klubie ma juz 32 posty tak jak FGM to wiadomo ze bedzie dobrym klubowiczem ![]() |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-06-04 16:47:00 LOTUSS NAPISAŁ:
Tak mniej więcej wygląda. Jest możliwośc dowolnych nadruków, ale trzeba wziąść pod uwagę to że jest to juz kolor złoty. Niestety nr. infolinii musi pozostać, chyba że będzie w tym miejscu czarny pasek. Swojej niestety nie mam uwiecznionej, ale myśle że mniej więcej wiadomo o co chodzi. Druga strona jest zupełnie pusta (też w złotym kolorze), więc tam można swobodnie drukować. ![]() ![]() |
![]() MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2003-06-04 17:00:41
Kuki po każdym poście pisz popieram albo nie mam zdania... ![]() |
![]() pszczoua ESPERO 1.5 16v LPG Przasnysz | 2003-06-04 21:11:31 jestem ZA podoba mi sie ten pomysl!!! |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-06-04 21:47:20 Pozostaje pl... ![]() |