MotoNews.pl

Co myślicie o amortyzatorach firmy statim?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, ostatnio na allegro gosciu sprzedawał amortyzatory przednie gazowe orginalne firmy STATIM za 57zł sztuka. Czy ktos moze ich używa albo wie cos na ten temat czy wogole sie jakos sprawują?

[ wiadomość edytowana przez: artur4don dnia 2007-03-06 21:03:17 ]

te amortyzatory to wielkie gówno miałem takowe i wywaliłem je po 2 miesiącach na szczescie poszło na reklamacje teram mam Kayby gazowe

Kup SACHSA albo KAYABA i nie baw sie w złudną oszczedność

[quote]
2007-03-06 21:01:52, artur4don pisze:
Witam, ostatnio na allegro gosciu sprzedawał amortyzatory przednie gazowe orginalne firmy STATIM za 57zł sztuka.
[quote]
To jest taka firma

Cytat:
2007-03-07 20:22:08, JaRabbit pisze:
[quote] 2007-03-06 21:01:52, artur4don pisze: Witam, ostatnio na allegro gosciu sprzedawał amortyzatory przednie gazowe orginalne firmy STATIM za 57zł sztuka. [quote] To jest taka firma

ano widocznie jest i coś takiego produkuje a poźniej usiłuje raczej niedrogo sprzedać ale ale nie tak dawno wszyscy jeździli sraluchami na amorach robionych w jakieś polskiej manufakturze chyba Krosno czy tym podobne a teraz paniska tylko kajaby, monroły i sachsy uznają... a może to dobry produkt mimo że bez wyrobionej dobrej marki. Za taką cenę chyba warto zaryzykować bo w razie czego strata niewielka a zresztą jest jeszcze gwarancja.

Cytat:
2007-03-06 21:12:01, JaChomik pisze:
te amortyzatory to wielkie gówno miałem takowe i wywaliłem je po 2 miesiącach na szczescie poszło na reklamacje teram mam Kayby gazowe

no to Ci przeciez kolega Chomik wyjasnil co one sa warte...ale Twoja wola...

Cytat:
To jest taka firma

Jedzne co bzbzm skonnz yamontowac y firmz Statim to pryeguby Nic wiecej

Cytat:
2007-03-08 19:42:16, JaChomik pisze:

Wciśnij ctrl + shift...

Cytat:
2007-03-08 19:42:16, JaChomik pisze:

cos tam zrozumialem

Już cosik sie spsuło
a więc Jedyne co bym zamontował z firmy statim to przeguby zewnętrzne Nic poza tym