Naklejka klubowa - sprzedam 1 szt.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam !

Robiąc ostatnio porządki odnalazłem naklejke klubową na blendę wg. projektu Łukasza.

Ja zamawiałem dwie a skoro moja pięknie się sprawuje to mogę odstąpić po kosztach drugą...

ile to jest po kosztach?

Za dwie zapłaciłem 27 PLN + koszty przesyłki....
Więc za jedną to 13 PLN + koszty ...

jakie są koszty?

koszty???...nooo ryczałt -150zł.....netto!!

...WIELKIE Sorki, że siem wtrąciłem ale oczywiście ŻARTOWAĆ siem mi zachciało!

...przesyłki muszę dokładnie wiedzieć jak mam się zdecydować

[ wiadomość edytowana przez: plump dnia 2003-06-05 03:38:03 ]

Nie wim jakie są koszty przesyłki bo ostatnio nic nie wysyłałem...
ale dziś sie zorientuje i dam znać....
Chyba że ktoś kożystał ostatniiio z Poczty Polskiej i da info ile za przesyłkę ?

ja caly czas czekam na naklejke od CIAPKA moze sie ktos bedzie z nim widzial to niech go pogoni za mnie

a naklejke mozna ladnie rowno zlozyc wrzucic w koperte nakleic znaczek i wyslac

Cytat:
2003-06-05 08:04:50, pszczoua pisze:
ja caly czas czekam na naklejke od CIAPKA moze sie ktos bedzie z nim widzial to niech go pogoni za mnie

Ciapka nie ma od miesiąca...

Do zwykłej koperty to niebardzo bo się pognie.... Nie bardzo jest miejsce żeby ją złożyć...

Zaoszczędziłem dziś na wymianie oleju to jak coś to może bym sobie sprawił taką naklejkę? Kurde! Nie wiem co na to żona Muszę się jeszcze zastanowić...

Ja codziennie coś wysyłam...

Gdy wysyłałem pierwszą partię naklejek do klubowiczów, robiłem to w kartonowych gotowych paczkach zakupionych na poczcie - koszt takiego kartonika to 2pln...

Same wysłanie paczki - a będzie to bardzo leciutka paczka - będzie kosztowało 6pln jeśli wyślesz paczkę normalnie - bez pobrania

ALE - jeśli będziesz chciał wysłać paczkę za pobraniem to musisz za fakt pobrania doliczyć sobie dodatkowe 6pln...

Reasumując: Jeśli wyślesz paczkę w taki sposób żeby odbiorca zapłacił za nią przy odbiorze to będzie to kosztowało około 15pln (razem z nowym pudełkiem kupionym na poczcie) + 13pln za naklejkę to w sumie cała przesyłka przy odbiorze będzie kosztowała 28pln...

Wysyłając naklejki klubowe kolegom beznaklejkowcom zrobiłem specjalne koperty /z bloku technicznego A3...bo cholry długie były/.Wysłałem PRIORYTETY...jako niestandardowe kosztowały ok.3,80 1 szt. ale ACHTUNG!!-Poczta Polska GUBI PRZESYŁKI!! /1 nie dotarła do dobiorcy!!/.Kolejny raz to już był POLECONY PRIORYTET za ok.6 zł...taki dociera i szybko i pewnie!

Czesc

Plump jak chcesz naklejke klubow za darmo to daj znac na priv.
Mam jedna dla Krakowiaka

Pozdr
Jadzwin

Tak tak tak!

Ps. Łukasz dzięks za naświetlenie tematu- jak Ty coś napiszesz to jest naprawdę cool wyczerpane

Ps. Ale Ja Was lubie (pisałem juz o tym dziś w iinym poście)