| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() _Arti_ Opel Bieruń | 2007-03-07 00:18:50 znajomy chce kupic antyradar do samochodu w kwocie około 300 zł , czy ktoś może coś polecić, odradzić doradzić itd? |
3zeR_MDS F&F Wolny Słuchacz :) Kraków | 2007-03-07 00:20:47 cb radio :] za tyle masz sluszne radyjko + antene :] lepsze od antyradaru bo legalne i pogode mozesz sprawdzic przynajmniej ![]() |
Vyzn-R F&F Sympatyk Babilon Bandit Lipno | 2007-03-07 00:41:56 kup CB ja sobie ciułam narazie nie robie jakis olbrzymich tras wiec nie jest pilne ale wiem ze sie przydaje i to czesto i nie tylko jako antyradar ale tez jako nawigacja ![]() |
CarvMachine F&F Sympatyk FSO 1500 125p (c) Sosnowiec | 2007-03-07 01:42:46 nie rozumeim jednej rzczy. Arti pytal wyraznie o antyradary a nie o cb.
Gadka o cb jest w stylu : Arti nie kupuj antyradaru bo to bez sensu lepej jezdzij zgodnie z przepisami. Panowie, mamy regulamin na forum, liczniki postow nie dzialaja, jak nie mamy nic konkretnego do napisania nie piszmy nic. |
gregor125 F&F Sympatyk Fiat 125 p;FSO-Polonez Warszawa | 2007-03-07 06:34:57 Ja używam CB od ponad 2 lat.
Po pierwszej trasie, nawet takiej 100 km zwraca sie z nawiązką ![]() ![]() .
Dużo jeżdżę więc widzę że ludzie zrozumieli tą tak praktyczną kwestię ![]() ![]() |
3zeR_MDS F&F Wolny Słuchacz :) Kraków | 2007-03-07 06:56:05
o co ci chodiz? mysle ze kazda z powyzszych odpowiedzi jaka udzielilismy artiemu jest bardzo na temat i probujemy mu przedstawic lepsze alternatywy dla antyradaru. po to jestto forum zeby pisac innym co jest lepsze a co gorsze zeby nie wtopili ilustam stowek bezsensownie. a antyradar to jest jednym slowem wielkie gowno, chyba ze kupisz tki za 2000 co sie wogole nie kalkuluje w tym wypadku. |
Furiosus (M) Furious Moderator duży, czerwony FIAT jeździ po Lublinie | 2007-03-07 18:27:46 Taki co informuje o radarach nie jest nielegalny bo tylko dostarcza informacji. Ale taki to nawet na fotokomórkę w sklepie potrafi zabrzęczeć.
Takie co zakłócają pracę radarów są: po pierwsze - drogie po wtóre - nielegalne Tak więc ja, jak reszta polecam CB lub jazdę z dozwoloną prędkością jak również reagowanie na mruganie swiatłami i mruganie światłami innym. Pozdrawiam również POLICJĘ a szczególnie panów z drogówki. Jak mówi łacińskie powiedzonko "Sibi Tibi terrae levis" |
KaKiGT gof3r ; rally fiest ... Trzebnica k/wrocławia | 2007-03-07 20:38:48 Znajomy kupił jakieś 2 lata temu antyradar to piszczał przy każdej bramie, drzwiach i wszystkim co miało fotokomurke i w sumie wcale szybciej sie nieprzemieszczał teraz zainwestował 550zeta w CB z antenką, niestety nie znam dokładnych danych i jest bardzo zadowolony, a łapie mu w trasie z 20km
Osobiscie jestem za CB
pzdr |
Rino125p F&F Sympatyk Kraków | 2007-03-07 22:20:03 robie 200 km dziennie ze srednia predkoscia 100, 130, gdyby nie CB radio to pare raze w tygodniu bym stracił prawko, anty radar to kupa, radio mam najtansze Cobra dx 19 i razem z radiem antene 60cm, za 240zł. Niestety taka antena to kupa, od jakis 2 miesiecy mam dobra antene presidenta 160cm i teraz daje rade na kilkanaście km.
wiec tez polecam CB 1. legalne 2 bardzo skuteczne 3 jedziesz w trase bez mapy 4 w razie potrzeby zawsze ci ktos pomoze 5 nie raz sa takie zlewy na 19 ze szok ![]() |