Czesc

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc, jestem tu nowy, jestem z Gdańska, jutro kupuje 2107 z silnikiem 1.3 , wyslalem juz zgloszenie do klubu, mam nadzieje ze znajde sie wsrod was. Pozdrawiam.

Witaj Twardzielu To Twoje pierwsze auto?

tak, pierwsze i mam zamiar sie nim zajac i jezdzic jak najdluzej.

Cze Franz ja sprzedam swojego VW i tehs kupie łade

Mam nadzieję, że będziesz fanatycznym ładziarzem!
Ja prawie 5 lat z Bladzią żyję...B. urozmaicone pożycie mamy, czego i Tobie życzę.

wiesz, juz od kiedy chodzilem na kursy na prawko to myslalem o ładzie, i mam nadzieje ze bedzie wszystko ok i długo, i ze samochodzik mnie nie zawiedzie. A jaki masz silnik????, w tej co jutro kupuje jest gaz 2 miesieczny, auto z roku 88, przebieg faktyczny tylko 77000.

[ wiadomość edytowana przez: Franc dnia 2003-06-04 18:32:45 ]

Witamy Franc! Miego Ladowania!
Mam nadzieje, że jesteś świadom, że sama przyjemność posiadania łady to nie wszystko. Czasem trzeba się zdenerwować, tylko tak żeby nie widziała bo się obrazi, trzeba o nią dbać jak o dziecko, wtedy jest posłuszna i dlugo, długo będzie jeździć.

siemka Franc. już się znalałeś...
miło Cię powitać wsród nas.

btw. widzę że 3miasto rośnie w siłę.

Cześć Franc. Ja mam lat piętnaście i jestem biernym fanem tej marki. Ale tylko jak zrobię prwko rto samochodem, który wchodzi w grę jest tylko łada, najchętniej coś z grupy 110, ale jeżeli wtedy będzie jeszcze za droga (używana oczywiście), to pozostanie jakaś starsza - Zhiguli albo Samara.

Nie wiem, czy dobrze odczytuje slowa Milego, ale Mily? przeciez, Ty nie masz 15 lat, prawda? To, jaki powod jest, ze piszesz te slowa do czlowieka, ktory jest bardzo mlody, o ile wierzyc oczywiscie w Jego slowa i bardzo chce stac sie posiadaczem swojego pierwszego auta? A zdarzylo sie tak, ze ma byc to Lada. No zdarzylo sie i juz. I co tu dyskutowac. ... I bardzo dobrze, ze ma byc to Lada z rocznika'88, przynajmniej zawsze bedzie wiedzial wiecej ode mnie i innych o samochodach.

Pewnie kazdy z nas pamieta swoje pierwsze prawo jazdy i pierwsze auto, ktorym mu przyszlo jezdzic. Ty sie Franc nie przejmuj, jak jestes zdecydowany, to kupuj i pytaj ludzi z Klubu, jak Ci moga pomoc, kiedy bedziesz mial techniczne problemy. A pomoga.

Pozdrawiam,
Przemek

Witaj Franz.
Jak już staniesz się posiadaczem Ładnej zostaniesz zarażony wirusem typu ŁADA na którego nie ma żadnej szczepionki i nie sądzę żeby kiedykolwiek ktoś na to poradził. Łada jest jak kobieta czasami wkurza, ale daje również mnóstwo przyjemności i potrafi się odwdzięczyć jeśli ci na niej zależy.
A na ludzi z LKP możesz liczyć pomogą w każdej sytuacji.

Ho Ho to Leszek, Lewar , Jurass, i sherrifnt się ucieszą))
ALe cieszymy sie wszyscy,ze tu jesteś .
Pozdrowienia z Krakowa))
No i mam jeszcze jedno pytanko- jeśli można- jak nas znalazłeś???
Paweł

ino male sprostowanko
lewar i jurass to jednosc czyli ja
tak po przecinku jak by nas dwuch bylo

Jasny gwint- przepraszam ))
Ostatnio w Sopocie Leszek mi o tym mówił , ale ja myslałem,ze to chodzi o sheriffnta)))No nic mam nadzieję ,ze sie nie poobrażacie ale się nie mogłem połapać
Pozdrawiam
Paweł

spoko nic nie stalo. tak jakos sie bez sensu zarejestrowalem, a ksywe pozniej podalem, i od tej pory jedni mowia na mnie tak inni tak no i z mojej winy wlasciwie to zamieszanie . luz

Domaluj na prawym błotniku "Jurass" , albo na lewym za lub pod "LEWAR". Pozdrowienia od Kuby! Uważa Twoją płonącą Ladę za najwspanialszy pojazd zlotu! Wydrukowałem mu nawet obrazek, gdzie ją dość dobrze widać i zaniósł do przedszkola , żeby się pochwalić...

Przemku
Miły ma naprawdę 15 lat
pzdr Grzesiek

Grzesku?

To jak Mily ma lat pietnascie, to ja juz tego nie bede juz komentowal ... . Wybacz ... . I tak wiem, ze nie ma.

Pozdrawiam,
Przemek

Grzegorz podsunąleś mi niezła myśl. Moja zona pracuje w przedszkolu, wiec poproszę ja zeby każdy zdziciak z grupy namalował ładę))))Dam im jakiś wzór - mozewłaśnie ladę LEWARA ????LEwar - masz coś przeciwko????
Paweł
Mozna by potem zrobic wystawkę na zlocie , albo wsadzić co lepsze rysunki na stronę)))

Przemek a oto nasz klubowicz Miłosz z Bydgoszczy a w tle 2107 Adama

Jak nie wierzysz to zapytaj Górala,Kacpra,Jacka,Mariusza(do nich masz najblizej,oni byli na zlocie to widzieli
pzdr Grzesiek
p.s. mi stuknie w sierpniu 19