Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() misiekwwa Opel Miasto Stołeczne Warszawa | 2007-03-08 21:22:09 Za robocizne miałem zapłacić 250 ale ponieważ mam instalke gazową nad sprzegłem i trzeba było ją ściągać zapłaciłem 300
A wymieniałem: Tarcze Docisk Łożysko i Wysprzęglik A koszta części: Kupiłem na allegro To sprzęgło |
![]() misiekwwa Opel Miasto Stołeczne Warszawa | 2007-03-13 18:40:43 Tam pod pedalem sa 2 sruby jedna ktora moge podciagnac sprzeglo na 12 klucz, a druga na korpusie pedala jakis dystans na 14 klucz. Do czego ten dystans?? |
![]() misiekwwa Opel Miasto Stołeczne Warszawa | 2007-03-18 20:11:30 Kurde powiedzcie mi jedna rzecz bo nie wiem co robic. Jak mialem stare sprzeglo pedal chodzil ciezko jak nie wiem co. Po wymianie tydzien ok ale znow zaczyna chodzic ciezej. Mozliwe to ze przy regulacji ta sruba co jest pod pedalem cos sie zchrzanilo?? Dla mnie ciezka praca sprzegla nie jest mila gdyż mam chora noge i kazdy wiekszy wysilek niezbyt dobrze wplywa. Reklamowac czy co. A moze sie sprzeglo ulozylo.?? |
wacek99 Klubowy Weteran A8 4,2l Kraków | 2007-03-18 20:58:50 Miałem tak samo tzn. po odebraniu samochodu z warsztatu sprzęgło chodziło tak lekko że przez kilka dni nie mogłem się do niego przyzwyczaić ale taki stan nie trwał zbyt długo. Po kilku tygodniach znów było po staremu. Możliwe że sprzęgła w tych samochodach tak mają.
|
![]() misiekwwa Opel Miasto Stołeczne Warszawa | 2007-03-19 07:05:48 A juz sie cieszylem ze ulzy mi i nie bede az tak nogi nadwyrezal. A tu dupa. Ciekawe czemu się tak dzieje |
Zzzz Opel astra Torun | 2007-03-20 19:27:52 Tez wczoraj zmienilem sprzeglo i tez mam takie odczucia ![]() Ja wstawilem takie jak mialem oryginalnie czyli LuK za 297 zl (taniej niz na allegro ) ,w lokalnych sklepach albo mieli niewiele tansze noname albo troszke drozszego valeo (o ktorym na forum wypowiadaja sie niezbyt pochlebnie) czy dla bogaczy sachsa za prawie 600zl. Swoja droga wyszukiwarka jest do d...chcialem poznac opinie o sprzeglach tej marki po wpisaniu Luk wyskakuje ze szukany wyraz powinien miec co najmniej 4 litery a przegladac wszystkie wypowiedzi w ktorych wystepuje wyraz sprzeglo to zajecie na dlugie godziny ![]() |
![]() misiekwwa Opel Miasto Stołeczne Warszawa | 2007-03-21 06:41:58 gdzie je odpowietrzales?? Na wysprzegliku?? |
![]() Dicer A3 & Voyager B-stok | 2007-03-21 11:22:08 U mnie po wymianie sprzęgła (mowa oczywiście o Esperaku) CAŁY CZAS chodziło leciutko, jak by go w ogóle nie było ![]() Wymieniałem oczywiście u Sławka, to pewnie dla tego tak ![]() |
Zzzz Opel astra Torun | 2007-03-21 22:21:00 tak - na wysprzeglniku , w sumie to nie wiem dlaczego sie zapowietrzylo, bo przed wymiana bylo ok tyle ze sie slizgalo powyzej 2000 obrotow - nity tarly juz o docisk ![]() Moze bylo tak ze do auta wszedl dzieciak i nieswiadomie nacisnal pedal - espero stalo otwarte w garazu ze zdjetym sprzeglem przez niedziele i poniedzialek . |
![]() adasko_21 Opel Astra III NDM | 2007-04-13 19:16:23 Odswierze temacik ja jutro sie zabieram sie wymiane sprzęgła. Powiedz po co wymieniales wysprzęglik?
Mój Złom stoi teraz pod płotem bo nawet biegu wrzucić ![]() ![]() |