Białe kierunki Piotra - FOTKI !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
BIAŁE KIERUNKI PIOTRA

Jedynym malutkim problemem było złapać na cyfrówce moment zapalonej żarówki.

Pogawędziliśmy sobie trochę z Łukaszem na spotkaniu pozaklubowym, bo na zlocie o taki spokój trudniej. Każdy jest wtedy zakręcony i zaangażowany zlotem w każdym kierunku.

Nice

Na czarnym byłoby super

Cytat:
Pogawędziliśmy sobie trochę z Łukaszem

O tak!
Miałem tylko odebrać od Piotra oponę a zeszła się jakaś godzina gadania

lukasz..jak bys umiescil w tej samej galerii fotke drugiego espera np swojego ze standardowymi kierunkami co by mozna bylo porownac od razu to by fajnie bylo))

ooo, widzę, że podobnie jak przewidywał mój projekt. Shit, a myślałem, że będę pierwszy Zastanawia mnie jednak, jak udało się koledze "wydłubać" ten śliczny pomarańczowy koloryzator żarówki???

A normalnie nie są białe Nierozumiem...

No faktycznie Poszedłęm popatrzyć i fakt: jest tam taka jakaś oprawka pomarańczowa, ale wg mnie to nie widac róznicy! A skoro nie widać rożnicy to... lepiej kupić Dosię

Cytat:
lukasz..jak bys umiescil w tej samej galerii fotke drugiego espera np swojego ze standardowymi kierunkami co by mozna bylo porownac od razu to by fajnie bylo))

To może ja zrobię zdjcie swojego bolida, bo po bliskim kontakcie z peugeotem mam jeden kierunek biały a drugi z pomarańczową wkładką

Wydłubać to trochę jest dłubania.
Ja użyłem do tego celu nożyc do blachy i obcinaczy bocznych - tak na zmianę, kawałek po kawałku, aż wyjdzie wszystko. Najpierw trzeba wyłamać z zaczepu sam ten klosz pomarańczowy.

Na białych żarówkach jest idealnie,i tak jeździłem przez pewien czas. Ostatnio stwierdziłem, żę jazda na takich żarówkach może być niekorzystna dla mnie jak by co, więc kupiłem same pomarańczowe zarówki po 3.50 za szt i tak narazie zostanie. Alternatywą są zarówki świecące na pomarańczowo, gdzie przy wygaszonu są jako białe.

fajne sa te twoje kierunki efekt super ale roboty po pachy moze bede to robil w wakacje jak naprawde nie bede mial co robic