Mamy swój herb :-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak właśnie wygląda herb ŁADA:

Znalazłem go niedawno w książce "Herbarz rodzin tatarskich Wielkiego Księstwa Litewskiego" autorstwa Stanisława Dunina

Masz wiecej info

nauka zajmujaca sie herbami to heraldyka... musiałem z tego kiedys egzamin zdawac

Kolega, znaczy się, historię studiował czy coś w tym stylu?

Cytat:
2007-03-09 22:01:20, Huey pisze:
Kolega, znaczy się, historię studiował czy coś w tym stylu?

znaczy sie mam te nieprzyjemność pisania własnie MGR z historii.... nie polecam chyba ze ktos sie fascynuje Mickiewiczem i ma ochote nowe dziady tworzyć...

Witam
Cytat:
2007-03-09 22:08:14, arsen pisze:
znaczy sie mam te nieprzyjemność pisania własnie MGR z historii.... nie polecam chyba ze ktos sie fascynuje Mickiewiczem i ma ochote nowe dziady tworzyć...

Arsen, odpuść, od nowych dziadó mamy polityków

jak ktoś chce grzebać w histori to niech lepiej zabierze się za genealogię

fajna zabawa. można się sporo ciekawostek dowiedzieć

Cytat:
2007-03-09 22:36:14, sheriffnt pisze:
Witam Arsen, odpuść, od nowych dziadó mamy polityków

to moze przytocze swój temat pracy...

"Funkcjonowanie dyplomacji Europejskiej w swietle PRAWA NARODÓW - Emmera De Vattel"

Witam
Cytat:
2007-03-09 22:46:06, arsen pisze:
to moze przytocze swój temat pracy... "Funkcjonowanie dyplomacji Europejskiej w swietle PRAWA NARODÓW - Emmera De Vattel"

Cytat:
2007-03-09 21:54:57, arsen pisze:
Masz wiecej info nauka zajmujaca sie herbami to heraldyka... musiałem z tego kiedys egzamin zdawac

eee, tos jak taki fachowiec, to musimy pogadac

dyplomacja nie jest jego najmocniejszą stroną...

Rogacek, to już wiesz co trzeba na koszulkach wyszywać... tylko kto to z ładą skojarzy.

Cytat:
2007-03-09 22:37:56, rogacek pisze:
jak ktoś chce grzebać w histori to niech lepiej zabierze się za genealogię fajna zabawa. można się sporo ciekawostek dowiedzieć

Fakt,jak mój kuzyn stworzył drzewo genealogiczne naszej rodziny,to do dziś nie mogę go odtworzyc na komputerze