Warsztat w poznaniu i okolicach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Czy ktoś z posiadaczy bumek może polecić jakiś dobry warsztat w Poznaniu i okolicach ale taki, który rzeczywiście zna się i dość mocno specjalizuje się w tej marce? Nie musi być najtańszy ale taki by móc im zaufać i że nie w cisną mi kitu!

Dzięki jeśli ktoś rzuci jakimś adresem bo za ok 3tyg. będę w polsce i będę musiał nieco podreperować brykę. Dodatkowo szukam też lakiernika więc adres do takowego też by się przydał hehe

Kolego, ja bym Ci polecil warsztat w Długiej Goślinie (niedaleko Murowanej Gośliny). naprawiają tylko beemki i naprawde znają się na rzeczy. jutro podam Ci jakies dokładniejsze namiary do nich.

Dzięki, będę zobowiązany

oto obiecane namiary: Długa Goślina 34a, tel. (61) 8122 089 pracują od 9 do 17. naprawde polecam ten warsztat, gdy tylko cos sie dzieje z moja beemka, jezdze tylko do nich.

Wielkie dzięki!!

nie ma sprawy. po remoncie napisz jak sie sprawdzili.

Warsztat rzeczywiście się sprawdził na medal. Z robili mi tylną zawieszkę + kilka innych pierdółek fachowo i szybko. Rzeczywiście są godni polecenia, więc wszyscy którym nie jest daleko jechać w okolice Poznania śmiało można ich polecić.

Pierwsze wrażenie w ocenie szefa może trochę zaskoczyć bo gość lubi sobie pogaworzyć itp ale przecież nie w tym problem.

pozdro i dzięki jeszcze raz

no wlasnie nie chcialem Ci mowic o szefie ale przeciez najwazniejsze jest to ze dobrze naprawili autko, prawda? pozdro

Genialny warsztat! Po kilku godzinach które tam wczoraj spedzilam wyjechałam zupełnie nowym autkiem

Witam wszystkich.Sprawdziłem kilka warsztatów i co mogę powiedzieć?Od jakiś 9 lat jeżdżę do jednego-jedynego:na Górczynie,ul.Gostyńska 1 do P.mgr inż. Kędzia.Polecam!!!
Proszę powoływać się na Harry Krishna.

[ wiadomość edytowana przez: POZORY dnia 2008-09-06 13:18:01 ]

jeśli bmw=kłopoty
to dluga goślina + kłopotliwe bmw= perfekcyjne bmw

długa to mistrzostwo świata, lepsi od nie jednego aso.