MotoNews.pl
10 Www.wiejski.tuning.prv.pl (17790/132)

Www.wiejski.tuning.prv.pl

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
choper załapałeś się
coś z tym trza zrobić

jezuuuu..wy to macie historie z tymi zdjeciami...koles tak uwaza jego sprawa, nie ma sie co przejmować...

Ten temat już chba wszyscy w każdym klubie poruszali olać kolesia Psychol i już

moja fotka tez tam jest-niby ok,ale jabym tego goscia spotkal to by mial wiejska mine

koniu nie rozumiesz że on sie czuje bezkarny i kpi sobie ze wszystkich moze kiedyś zamieści twoje auto i wtedy tez bedziesz tak bagatelizował ta sprawe

nie rusza mnie to...przynajmniej bede mogl sadzic ze ktos zauwazyl moje auto jedno spośrod wielu. Zreszta nie ma okazji zrobic zdjecia bo stoi w garazu

nie ma co sie przejmowac... kazdy moze miec swoej zdanie... W duzej zesci zgadzam sie z kolesiem ale sa fajnie stuningowane fury tam tez. A Pewnie koles sam popierdala Trabantem i mu zal

oj gdzie ten koles mieszka? ;p Chopper zaczyna istniec na swieciejuz jest na dwoch albo i wiecej www.

Żeby było dowcipniej to koleś musi być z tego forum bo wrzucił ostatnio ładę którą świeżo co zapodałem na nasze forum a wziąłem ja z jakiejś zapyziałej ruskiej strony na którą na 100% przede mną nie trafił .
A twój maluszek jest wyczesany i ma super KJS-owy look więc się nie przejmuj głupimi opiniami

Ku czci idei kolektywu niemożemy pozwolic aby w naszych szeregach pojawiali sie osobnicy kpiacy z naszej pracy.
Obszarnikom i sługusom obcych dyktatur mowimy NIE!!

udziela mi sie moja praca licencjacka

Gościu mnie wqurwia przedewszystkim opisami samochodów nejlepiej jest albo olać go, jest tylko kwestią czasu które z naszych aut tam zamieści cza z tym skończyć

dopuki umieszcza zdjęcia które robi sam, lub ma pozwolenia autora zdjęć to możecie mu skoczyć... zasłania tablice i jest wszystko ok.

jak bierze fotki bez pozwolenia z czyjejś strony (nawet gdy zasłania tablice czy nawet znaczek klubowy na dole strony) wtedy wystarczy napisać do administratora serwera i zwrócić uwagę.. w dużej większosci przypadków autor dostaje upomnienie lub strona jest usuwana.

ja tam mowie wlamac sie i zniszczyc mu strone

no to zrobi następną i postawi na innym servie...

no to w takim razie moje zdjecie wzieli z F&F bez niczyjej zgody

No ale tak jest zasze ktoś sie stara, a tu ci taka łajza rzeczy wyczynia i takie bzdurne opisy dodaje no ale trzeba to jakoś przerzyć.

Cytat:
2003-06-05 15:55:36, Chopper pisze:
no to w takim razie moje zdjecie wzieli z F&F bez niczyjej zgody

No to trzeba do kogoś to zgłosić żeby zablokowali tą stronę A tak apropo to maluszek całkiem fajny

strona jest na serwerze lycos.co.uk czy jakoś tak, więc UK..
ps. ArF, mógłbyś mi jakoś przesłać tą pracę, albo jakieś materiały?? bo bardzo lubię czytać/oglądać historie o PRL

klik1
klik2

Może sie czepiam.
Ale czy to jest wiejski tuning ?? Moim zdaniem ładnie wykonany, nie przesadzony. Wiem wiem plastix ale nie samymi chromami człowiek żyje.

wiesz,wykonany ladnie,ale...po prostu takie progi nie pasują do kaszla...tak samo jak lakier metalik.on by wyglądal o wiele ladniej gdyby byl w czerwonej perle...