Zatrzymali mi dowod ile kosztuje przeglad czastkowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Dzis mili panowie policjanci zabrali mi dowod za stan opon i nie wystarczylo tlumaczenie ze na lato uzywam slick'ow.Jutro musze zmienic kapcie i pojechac do diagnosty ile kosztuje taka przyjemnosc moze ktos sie orientuje ??

Kumplow tez zabrali za to samo i przegląd kosztował go 20 PLN'ów

za każde niedociągniecie stwierdzone przez psiaka płacisz 20

tak jak mowia 20zyla nie spiesz sie i tak dowod bedzie w urzedzie komunikacji za ok 5dni

Cytat:
2007-03-11 17:39:20, Matys318 pisze:
tak jak mowia 20zyla nie spiesz sie i tak dowod bedzie w urzedzie komunikacji za ok 5dni

Moj kumpel stracił dowod w poniedziałek o 20 a odzyskał we wtorek o 10. Odebrał go jeszcze na komisariacie ale to było w Kątach Wrocławskich...

czyli jak mi sie przyczepili o opony i o trojkat to bedzie razem 40zl?
jak wsadze opony dobre i ten trojkat to diagnosta sie juz nie przyczepi np do swiatel ze sa nie wyregulowane itd?/

Cytat:
2007-03-11 17:53:19, Bartek8 pisze:
Moj kumpel stracił dowod w poniedziałek o 20 a odzyskał we wtorek o 10. Odebrał go jeszcze na komisariacie ale to było w Kątach Wrocławskich...

tak ale jak trafi do urzedu to chyba jeszcze 6 zł znaczki

Cytat:
2007-03-11 18:01:36, axe_xa pisze:
czyli jak mi sie przyczepili o opony i o trojkat to bedzie razem 40zl? jak wsadze opony dobre i ten trojkat to diagnosta sie juz nie przyczepi np do swiatel ze sa nie wyregulowane itd?/

nie bo pokazesz mu pokwitowanie na ktorym pisze powod zatrzymania dowodu i sprawdzi tylko to

Jesli szybko zrobisz przegląd to dowód mozesz odebrac z psiarni!!!!Zobacz skąd był ten policjant i uderz jutro z rana do jego jednostki i postaraj sie załatwic temat zanim dowód wyślą do wydziału komunikacji.

Cytat:
2007-03-11 19:33:57, furmankf pisze:
Jesli szybko zrobisz przegląd to dowód mozesz odebrac z psiarni!!!!Zobacz skąd był ten policjant i uderz jutro z rana do jego jednostki i postaraj sie załatwic temat zanim dowód wyślą do wydziału komunikacji.

Dzieki panowie tak jutro z samego rana zrobie