Krakowski Rally-Oes 18.03.2007

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tradycyjnie zapraszam (po dłuższej przerwie) kolegów furiatów

Klub Rajdowy Rally-Kraków zaprasza zawodników i kibiców, na I Eliminację „Krakowskiego Rally-Oesu”, która odbędzie się 18 marca br. na terenie byłego Prefabetu (Maxi-Schrottu) przy ul. Centralnej w Krakowie.
Trasa imprezy będzie składała się z atrakcyjnej (betonowo- szutrowej) próby (ok. 1.3 km) w formie mini-oesu, przejeżdżanej trzykrotnie (do najlepszego wyniku będą zaliczone 2 najlepsze czasy) lub czterokrotnie - w zależności od frekwencji. Start do próby będzie poprzedzony jednym przejazdem treningowym.

Ilość zawodników ograniczona do 40- zgłoszenia można składać tylko w formie e-mailowej na adres: zgloszenia@rallykrakow.com- formularz zgłoszeniowy do pobrania na stronie klubowej. Telefon kontaktowy 0501-284-034. Zgłoszenia można przesyłać do poniedziałku 12.03 do piątku 16.03 br. W przypadku zamknięcia listy zgłoszeń kolejne zgłoszenia będą przyjmowane na listę rezerwową.

Przewidziany start imprezy o godz. 9.30 - zapisy na miejscu od godz. 8.30 do 9.00

Wpisowe 50 zł – w cenie wpisowego dla załogi przewidziany jest ciepły posiłek. Dla najlepszych czekają puchary, medale, pamiątkowe dyplomy oraz nagrody rzeczowe.

Bieżące informacje na temat imprezy, regulaminy i formularze zgłoszeniowe- dostępne na stronach www.rallykrakow.com oraz www.erajdy.com .

Serdecznie Zapraszamy !

poochaty widze że startujesz malcem;d.Pochwal no sie jakim

[ wiadomość edytowana przez: mateuszc dnia 2007-03-17 14:49:52 ]

no i poochaty swoim nowym nabytkie (a raczej nabytkiem Ani ) dawal rade jak na 1.5 roczna przerwe calkiem niezle szlo Ogolnie fajna trasa i wydaje mi sie ze dobra organizacja

Organizacja super trasa super wszystko super.W końcu sama nazwa na to wskazuje Mam nadzieję że będzie więcej takich imprez na tym placu

impra calkiem dobrze. sprzet niedomagal notorycznie, ale bylo ok.pamieta sie jescze jak sie kreci fajerką. szkoda tylko ze takie rowy sie porobily, ale taki juz urok tego miejsca
Pitusk robil jakies zdjecia to moze wklei niedlugo

poochaty jak ty sie zwiesz ?:> z nazwiska

na pw napisz :>

Puchaty to przeca Tomasz Puchalski hehe Wujku Puchaczu pochwal że się tym wynalazkiem Ani bo to ponoć z klatą, rudy mi sie pochwalil ze to rajdówka

rajdowka nie ma sie co na raZie chwilic bo silnik umiera

To je poochaczowej Ani

[ wiadomość edytowana przez: mateuszc dnia 2007-03-19 08:25:36 ]

to jest samochód z okolic Bielska kojaże go hehe No to Poochacz wracamy na oesy ja też na 650 wsiadłem chwilowo może kiedyś na jakimś kajtku będziemy sobie mogli konfrontacje zrobić

dokładnie blachy ma SBI ..LY chyba

kaza, poochaty obaj startujecie autami swoich kobiet Gdybym was nie znal to bym pomyslal jeszcze ze to o ta sama Anie chodzi naszczescie wiem ze to dwie rozne Anny sa

hehe no rzeczywiście jest to dobry zbieg okoliczności

dobrze ze moja Ania nie ma rajdowki ktora bym bral od niej

Pitusk gdzie jest wiecej zdjec poochatego ??? przy okazji moze tez innych pokazac

Daniel
[

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2007-03-20 20:06:47 ]
[ powód edycji: tak lepiej/mateusz ]

Mnie sie najbardziej podobaja wyniki: ani jednej taryfy, pomijajac ze pare osob wykrecalo dobre czasy bo pomylili trasę i pojechali na skróty a sędziowie nawet tego nie odnotowali. trochę szkoda, bo dawniej pod tym względem byla lepsza organizacja

rally-oes.krakow.fajnafotka.pl/ galeria mojego kuzyna

[ wiadomość edytowana przez: Peyo125 dnia 2007-03-22 23:35:20 ]
[ powód edycji: URL ]

Cytat:
2007-03-20 20:32:04, Poochaty pisze:
Mnie sie najbardziej podobaja wyniki: ani jednej taryfy, pomijajac ze pare osob wykrecalo dobre czasy bo pomylili trasę i pojechali na skróty a sędziowie nawet tego nie odnotowali. trochę szkoda, bo dawniej pod tym względem byla lepsza organizacja

Jeżeli tak się stało jak piszesz to faktycznie przykra rzecz - możesz mi napisać w którym miejscu to się zdażało? Przestudiowałem wyniki i nie widzę żadnego z zawodników, który zanotował by dziwnie niski czas.

PS
A taryfa jest...

Najwiecej osob mylilo sie na placyku przy powrocie na szuter, zamiast jechac do tego miejsca, w ktorym zjezdzali z szutru, to jechali "na skroty" ,czyli lewy 90 za opona i prosto na szuterek... Ale czy dostali za to taryfe to nie wiem, bo na wyniki nie patrzylem

dokladnie tak bylo jak mowi bart. ja tam nie mam pretensji do nikogo bo i z kolegami sie bawilem i sprzet i tak nie pozwalal na nawiazanie walki z wami ale sam bylem swiadkiem co najmniej kilku pomylem i potracen opon itd. moja kobieta sie np. troche zrazila a szkoda bo zawsze twierdzilem ze to najlepsze krecioly w kraku. powod jest prosty: brakuje albo krotkofalowek albo wiecej gonców, ale pewnych rzeczy sie po prostu nie da przeskoczyc