Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() sztomber DEADSOUL Omega B CD sedan olsztyn | 2007-03-13 19:11:53 Mi sie udało wyciągnąć tę półkę bez demontażu plastików na słupkach tak jak to zrobił Hohlick ale może lepiej je zdemontować.Ja walczyłem z tym w 2 osoby.Dobra rada: po odkręceniu nakrętek na śrubach wystających w bagażniku zabezpiecz gwint taśmą izolacyjna wtedy unikniesz porysowania blachy.Nie wiem czy jakieś śruby występuja w wersji bez rolety.Mi na przeszkodzie stanęły jeszcze plastiki na zwijaczach pasów, zdjąłem i jakoś poszło.
![]() Półka u mnie trzymała sie na 3 zatrzaskach które trzeba wypchnąć od strony bagażnika. ![]() A tak u mnie instalacja jest pociągnięta to żebyś nie wypinał wszystkich kołeczków jak ja to zrobilem... ![]() ![]() I tak na koniec z ciekawości zerknij jak nie zapomnisz czy też masz instalacje made in Poland z Ełku ![]() ![]() |
![]() chemik333 LOB MEMBER saab9-5, F650CS Warszawa | 2007-03-18 16:29:19 Dobry Czlowieku Sztomber: takie cos wrzuc do dzialu PORADY - zawsze sie moze przydac i nie zginie tak latwo w archiwum ![]() |