| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
tommi3737 Klubowy Weteran Megane CC Łódź | 2007-03-14 00:39:36 Dzisiaj na TVNTURBO oglądałem jakiś program i mówili temat poprawy hamulców. Jak stwierdzili "wzmacniacz siły hamowania" czyli to do czego podaje link "jest ostatecznością kiedy nic innego niedziała-jednak sprawność hamulców zostaje znacznie podniesiona a montaż zajmuje 5 minut"
Chcąc uniknąć zbędnych komentarzy: Ja osobiscie tak bardzo nienarzekam na swoje hamulce i oczywiscie wiem ze poprawe hamulców trzeba zacząć od wymiany tarcz,klocków,szczęk na porządne firmowe. Jednak koszt tego "urządzenia" niejest wygórowany i jeśli miało by to znacznie poprawić działanie hamulców to może warto by się zastanowić. Konkretnie chodzi mi o ewentualne komentarze osób które miałe jakieś doświadczenie z takim sprzętem, używają go lub nawet czytały jakiś artykuł na ten temat. allegro-klik |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2007-03-14 01:15:21
Zarąbisty opis aukcji !
Przy najbardziej debilnych rzeczach typu wałek do ciasta jest lekko 4 x więcej napisane na jego temat... * chandlowcowi gratu_lejemy |
SPERmOjadEk Volvo V70 2,5TDI 97/98 Białystok | 2007-03-20 09:47:25 Pewnie pospekuluję nieco, ale...jak się nie ma ABSu to chyba nie jest dobre rozwiązanie? |