Bytom i okolice - mieszkańcy poszukiwany

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ponieważ praktycznie posiadanie Leganzy objęła moja żona, poszukuję jakiegoś pudełka na kołach dla siebie. Zainteresowałem się takim Fiatem Uno - klilkk
Ponieważ jest w Bytomiu, mam pytanie, czy mógłby go ktoś z klubowiczy oblookać ?? Właściciel ma mi co prawda przysłać zdjęcia, ale na żywo widać więcej - wiedziałbym czy wycieczka do Bytomia ma sens.

a fee Uno? nie obraź się ale dla mnie to właśnie nic innego jak pudełko na kółkach, za tę cenę (5 tysi) to spokojnie kupisz esperaka z gazem

[ wiadomość edytowana przez: saqul dnia 2007-03-14 17:15:30 ]

ja jestem dziennie w Bytomiu. Jak chcesz, kontaktuj się ze mną na gg 451258 i tam się ugadamy co i jak. Mogę oblukać jutro, mam wolne w pracy.

Cytat:
2007-03-14 17:11:20, saqul pisze:
a fee Uno? nie obraź się ale dla mnie to właśnie nic innego jak pudełko na kółkach, za tę cenę (5 tysi) to spokojnie kupisz esperaka z gazem [ wiadomość edytowana przez: saqul dnia 2007-03-14 17:15:30 ]

Wszystko fajnie, ale:
1. Esperak będzie ze 3 lata starszy
2. Esperakiem nie przewieziesz nawet telewizora 14'
3. Esperak będzie palił ok. 12 LPG, Uniakowi 7 wystarczy
4. Ubezpieczenie Uniaka będzie 1/2 ubezpieczenia esperaka
5. Dużego sedana już mam i 2 mi niepotrzebne (rodzinne i dalsze wyjazdy obsłuży lega)
6. Potrzebuję 5 drzwi, bo przy 2 dzieci inaczej jest ciężko (więc np. odpada 3 dr nexia, a w fajnych cenach są)

[ wiadomość edytowana przez: n0ras dnia 2007-03-15 09:17:01 ]

Zastanów się może nad puntkiem I - całkiem przyzwoite autko za niewiele większą kasę i nie gnije tak, jak uno...

Trochę droższy uniak z Autokącika...

oglądałem tego uniaka n0ras. szukaj czegoś innego bo to długo nie pojeździ

Cytat:
2007-03-19 20:58:59, Cwikus pisze:
oglądałem tego uniaka n0ras. szukaj czegoś innego bo to długo nie pojeździ

Dzięki wielkie - nie odzywałem się, bo mnie wirus zaatakował.

Noooooooooooooo, ale z tym 14" telewizorem toś kolego przesadził . Ja 2 razy 21" naraz woziłem i wlazły