Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() sebanek Pełnoprawny Klubowicz Audi A6 Piaseczno | 2007-03-14 21:17:42 YYYYYYY zadam proste pytanie wrecz bym zekl banalne!! Gdzie jest zakichana regulacja recznego w Viki B buda seban bo dzisiaj mialem awaryjne chamowanie i musialem sie ratowac recznym i mi sie tak jak by linka wyciagnela bo reczny lapie blokuje oba kola ale strasznie wysoko musze go zapinac a to troszkie nie wygodne jest!! Wiec prosze o szybka i konkretna odpowiedz bo chce isc do garazu i to zrobic a nie chce mi sie myslec bo juz mam dosc samochodow na dzien dzisiejszy!! Pozdrawiam ( pfff nie wiedziec gdzie sie reguluje a raczej naciaga reczny we wlsanym samochodzie) ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() potryk (S) RegionAdmin Opel Vectra B Pomieczyno | 2007-03-14 21:35:41 ![]() ![]() |
![]() sebanek Pełnoprawny Klubowicz Audi A6 Piaseczno | 2007-03-14 21:41:53 AAAA to tylko tak ?? Bo to to ja wiem!! A tam przy klamie, nic nie trzeba grzebac?? w sensie od gory czy tez od dolu... woesz chodzi mi o sam drazek do ciagniecia??
Bo myslalem ze trzeba sie dobierac do owej wajchy ![]() ![]() |