Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Mefisto Nissan 100NX Kraków | 2007-03-16 10:57:03 Witam
Mam obecnie Nissana Pulsara(pewnie i tak wiekszosc niewie co to ![]() pomóżcie pozdrawiam |
![]() Mefisto Nissan 100NX Kraków | 2007-03-16 11:34:05 oj danek bo ja na gazie to czarna magia. teraz wymienilem sobie caly uklad typu wieniec,sprzeglo,docisk i rozrusznik a zeby to zrobic to trzeba wyciagac skrzynie niestety w japoncach skrzynia jest z boku wiec odkrecanie poolosi tak wiec ogoolnie sobie daje rade ale z gazem czarna magia ![]() |
![]() Mefisto Nissan 100NX Kraków | 2007-03-16 22:12:31 a powiedzcie mi taka rzecz jeszcze bo ja mam reduktor lowato i jest zajebisty jesli chodzi o membrame ale zaczela mi sie ruszac tzn krecic na okolo praktycznie to wyjdzie gazu co idzie do gaznika.jest mozliwosc jakos tego zrobienia tanim kosztem bo tak to on byl bardzo dobry i malo palil ale od kiedy to sie stalo to zaczol spalac duzzzzzo |
Danek Audi 80 B4 2.0 + LPG Ostrołęka | 2007-03-17 10:46:47 To, że się obraca to normalne, ten element ma być ruchomy w tym reduktorze. Fakt, że to nie do końca dopracowany element. Możesz spróbować to uszczelnić. Na króćcu jest jeden lub dwa (w zależności od serii) oringi uszczelniające. Trzeba dobrać nowe i wymienić. |