Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-06-05 20:31:12 Komunikat ten wyświetla się przy spalonej żarówce świateł mijania i tylnych pozycyjnych.
Zegar ustawia się następująco przycisnac lewy przycisk az zaczie migacprawym przesuwa sie po kolejnych okienkach i lewym ustawia co trzeba |
PerlaccoMV6 Audi A4 Kielce | 2003-06-05 21:18:02 Dzieki bardzo,
jak sie okazuje, tej kombinacji nie próbowałem pozdr |
![]() wojto737 Frontera Warszawa | 2005-04-04 23:36:15 Odnosnie swiatel to u mnie jest najwidoczniej inaczej.Szczeze mowiac juz mnie krew zalewa bo nie mam pojecia co jest zle.Mianowicie wyskakuje komunikat "Headlight Tail Light" i sprawdzilem juz wszystko.Jest oki.Wkurza mnie to juz do tego stopnia ze w czasie jazdy jak mi sie pojawia ten komunikat zatrzymuje sie natychmiast ,wyskakuje z omesi i patrze!!!I co widze?!!!Nic nie widze bo wszystko sie swieci jak ta lala.Moze macie jakis pomysl jak ten defekt usunac? |
![]() Nixon DEADSOUL Caravan MV6 Warszawa | 2005-04-04 23:56:17
A widzisz OBIE żarówki z każdej strony palące się? Bo w pozycji z tyłu są dwie na stronę. pozdr, Robert |
![]() mariusz180 mv6 Legionowo | 2005-04-05 17:44:24 Ja po długiej walce z komunikatami po prawdzie po holendersku
stwierdziłem spalone drugie żarówki mijania z tyłu są po dwie , parę dni spokoju i znów to samo jak zapaliłem światła a potem stopem to kiła komunikat jak nakpierw stopem a potem światła to w porzo wymieniłem żarówki stopu dwu żarnikowe oczyściłem styki cacuszko , kilka dni i problem znów ![]() i żaróweczka podświetlenia tablicy rejestracyjnej wymianka i wreszcie spoko uf czego i Tobie życze |
![]() wojto737 Frontera Warszawa | 2005-04-05 22:43:01 dzis wyjezdzajac z garzazu wlaczylem swiatla i co widze?Nie pali lewa pozycyjna.Ot3ieram maske raczka w kabinie,pyknela maska i zarowka swieci.Ale problem w tym ze ja ogladalem na wszystkie sposoby i usterka dalej sie utrzymuje.Moze to tylko przypadek.Mam dosyc tego komunikatu.Ale sprawdze jeszcze te od rejestracji. ![]() |