System na przód

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Drodzy forumowicze!!! posiadam wzmacnicz 4 kanałowy magnata(4*80rms). Na tyle mam dwie elipsy Vibe trzy drozne. Jaki polecilibysci zestaw odseparowany do przodu do ceny około 300-350pln. Interesuja mie tylko markowe rozwiązania a nie coś z nazwą zaczynającą sie na bush... No i oczywiści 160-165mm

Cytat:
2007-03-18 11:36:17, siekier82 pisze:
Drodzy forumowicze!!! posiadam wzmacnicz 4 kanałowy magnata(4*80rms). Na tyle mam dwie elipsy Vibe trzy drozne. Jaki polecilibysci zestaw odseparowany do przodu do ceny około 300-350pln. Interesuja mie tylko markowe rozwiązania a nie coś z nazwą zaczynającą sie na bush... No i oczywiści 160-165mm

coś z firmy HELIX ma naprawdę dobrą jakość ze stosunkowo rozsądną kasę

nie interesuja mie głosniki pod radio tylko jakis konkret pod wzmacnicz. Helixy mają 50 RMS, więc bym je troche przedmuchał.

ja polecam bossaudio. malo znana ale konkretna firma.

Szkoda tyle kasy wydawac na zestaw przedni jak masz taki wzmacniacz. No ale skoro prosisz o rade : KLIK polecam - jak widzisz duuuza przecena bo pozbywaja sie starej serii. Glosniki zbieraja pozytywne noty - ja osobiscie ich nie sluchalem ale mam inne PB i jestem zadowolony.
Pozdrawiam
Kamyk

a czy głębokość montażu 65mm podpasuje??

A wzmacniacz uważam za nie najgorszy. Wg czasopisma GT zajął 3 miejsce pośród wzmacniacz średniej mocy. Ten model naprawdę im sie udał. Polcam - Magnat Hot Rod 4000

[ wiadomość edytowana przez: siekier82 dnia 2007-03-18 21:52:30 ]

Niestety 65mm to za duzo - max co sie uda zmiescic na orginalnych miejscach to 61-62mm i to i tak tapicerka bedzie baardzo odstawac.
Co do wzmaka to czytalem ten test : 3 miejsce z posrod?? no wlasnie smiech na sali Blaupunkt GTA 470 Pioneer GM6100 i inne.
Pozdrawiam
Kamyk

czyli tak czy inaczej szukam dalej czegoś do 600mm głębokosci montazowej

Jak szukasz czegoś w podanej kategorii cenowej i o małej głębokości montażu to pomyśl o TYM
Ich głębokość montażowa to 53mm
Sam je kiedyś miałem i myślę że za tą cenę to naprawdę dobra propozycja