MotoNews.pl

Przyciemnianie szyb - kilka pytań technicznych

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
które lepsze: piecowe czy folia - ofert zarówno tych i tamtych jest dużo - folia foli nie równa - jakie są najlepsze

tylnią szybę mam dość porysowaną i teraz czy jak założe folię lub przyciemnie w piecu to czy nadal będzie widać te rysy no i jak tam panowie policjanci na ciemnie szybki zareagują ??

Napewno jest lepsze przyciemnianie piecowe i wtedy to w dowód wbijaja nawet jakas pieczatke takze panowie nie powinni sie czepiac. Folia taka sobie zalezy jaka. Jezeli masz to robic sam to odradzam. Są zakłady w których przyciemniaja folia i równiez daja na to jakis kwit.

Jezeli przyciemniasz tylko tyl tzn. tylko boczne tylnie + tylnia szybe to moga Ci naskoczyc - musisz miec lusterka boczne.
Jak masz chociaz troche zdolnosci manualnych to zrobisz sam - ja robilem sam i jest spoko. Jak bedzie troche cieplej to zrobie jeszcze tylnia bo mi poprzednio foli nie starczylo i jakos tak o tym zapomnialem przez zime.
Pozdrawiam
Kamyk

No lusterka boczne to chyba kazdy ma! Ja też jestem przed przyciemnianiem i bede robił piecowo bo to duza kasa nie jest od folii, a efekt super. Własnie a przednich przydymić bocznych nie można czy mozna bo wiele opini słyszałem ale nikt u mnie tak nie ma wiec nie wim jak na to smerfy patrzą

Kup folię z ATESTEM i wtedy policja może Ci pomachać na dowidzenia

Btw na allegro jest parę takich ofert folii z atestami