MotoNews.pl

Zapach plynu do spryskiwaczy w srodku.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Od pewnego czasu czuje sie po otwarciu drzwi w srodku zapach plyny do spryskiwaczy, moze niektorym sie to podoba ale mnie nie...Tapicerka nigdzie mokra nie jest...

sprawdż wężyki. Mozliwe też, że cieknie lekko do środka, ale zdaży wyschnać, zanim zmoknie dywanik.

Mam to samo na początku było tylko czuć a teraz to już dymek (para) wydobywa mi się z pod schowka - także nagrzewnica albo sparciały węże idące do niej i też jak narazie nie mam mokrej podłogi Ogólnie trzeba niestety poodrkręcać wszystko i to dokładnie obadać innego sposobu nie ma - może w sobote się za to wezme.....

Cytat:
2007-03-21 15:09:16, magir pisze:
...także nagrzewnica albo sparciały węże idące do niej i...

Radzę nie lać płynu do spryskiwaczy do nagrzewnicy. To zły pomysł, tak jak jego zbyt długie wdychanie

No wlasnie, bo to nie plyn chlodniczy smierdzi tylko do spryskiwaczy a to raczej z nagrzewnica niewiele ma...

Polecam podjechać na Statoil, mają drogi, ale zajefajnie pachnący płyn

Cytat:
2007-03-21 15:21:36, Wojo pisze:
Polecam podjechać na Statoil, mają drogi, ale zajefajnie pachnący płyn

hehehe
czyzbys zmienil nawyk z papierosow na wachanie plynu?

moze klej lepszy

Aaaaaa to o płyn do spryskiwaczy chodzi hehe. To podnieś mache i niech ktoś ci pryska na szybe a ty patrz czy gdzieś ci tam na połączeniu wężyka z tym cypelkiem z którego sika na szybe nie cieknie.

Eeeee tam Kupuję ten płyn ale w formie psik psik do mycia szybek Mają go też w butlach do spryskiwacza, ale jak pisałem trochę drogie toto, więc nie stosuję niestety, ale kumpel używa, to można by cały czas psikać w czasie jazdy

Moj to ma zapach alkocholowy raczej , czuc w srodku jak by ktos jakas vodke wylal czy cus a samochodu to zbytnio przewietrzyc nie mozna teraz, bo po takim przewietrzaniu musial bym go suszyc, bo pogoda teraz jest wysmienita

wiec ten płyn smierdzi bo z szyby leci koło nadmuchu swierzego powietrza a jak smierdzi w sridku to znaczy ze jakby spryskiwacze Tobie działały lub wezyk od spryskiwacza na masce spad na dół i moze samo leci bo masz duzo w zbiorniku i w ten sposób do srodka leci zapach płynu.