Wyjazd, którędy najlepiej? woj śląskie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dzis w nocy lece do Żor, z warszawy polece na częstochowe potem sosnowiec i... i tutaj pytanie do ludzi z tamtej okolicy, lepiej jechać na katowice i do żory czy lepiej na tychy, pszczyna? genaralnie czy dużó u was śniegu? z tego co wiem to jutro ma być dośc ciepło i bez opadów, licze na szybkie odpowiedzi, dziekówa

lepiej przez Katowice, śniegu nie tak dużo choć pada ale drogi są czarne pozdro szerokiej drogi

Na Katowice, drogi sa OK!!

dzięki, miłej nocki

do zor sie dokulasz z drogi pszczyna-bielsko jak juz bys pobladzil tez

jadac przez katowice na wjeździe do żor postoisz w korku nawet do godziny , w zeszłym tygodniu zaczeli tam remont nawierzchni który potrwa do listopada!! korki są niesamowite!!chyba że przed samymi żorami skręcisz z drogi w prawo(jak znasz żory to nie pobłądzisz). Jak jedziesz tam do kogoś to niech Cie popilotuje którędy korek minąć

co wy macie z tym sosnowcem? kazdy tutaj jak ma jechac przez katowice to pisze o sosnowcu? ja spierdalam
To Katowice bylo miastem wojewodzkim

juz raz ktos pisal ze mikołow lezy kolo sosnowca

[ wiadomość edytowana przez: bartong44 dnia 2007-03-21 23:15:19 ]

Cytat:
2007-03-21 23:12:11, bartong44 pisze:
co wy macie z tym sosnowcem? kazdy tutaj jak ma jechac przez katowice to pisze o sosnowcu? ja spierdalam To Katowice bylo miastem wojewodzkim juz raz ktos pisal ze mikołow lezy kolo sosnowca [ wiadomość edytowana przez: bartong44 dnia 2007-03-21 23:15:19 ]

jakiś kompleks?

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

moze

Cytat:
2007-03-22 02:16:03, mar125 pisze:
jakiś kompleks?

Małego..........

[ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2007-03-22 16:52:07 ]